Aesthetica u službi Vaše lepote

Aesthetica - dobrodošli

U vremenu u kome živimo briga o sebi i svom izgledu postala je neminovna svakodnevica. U eri društvenih mreža, Facebook-a, Instagrama, okruženi smo fotografijama lepih žena i muškaraca. Nekada smo ih viđali samo po časopisima i televiziji, a danas lepe ljude sve više viđamo gde god se okrenemo.

Iako po statistikama spadamo u jednu od najlepših nacija, činjenica da je sve više idealno simetričnih ljudi, pravilnih i lepih crta lica i negovane zategnute kože, ne može se isključivo prepisati genetici.

Želja da izgledamo što duže mladi, zategnuti i lepi postala je trend svuda u svetu, i dovela do ekspanzije estetske hirurgije i različitih tretmana podmlađivanja. Ono što je apsolutni hit u svetu i logičan napredak u estetskoj medicini je nehirurška anti-age medicina koja je pokazala odlične rezultate bez čuvenog skalpela i perioda oporavka.

Upravo zahvaljujući sitnim estetskim korekcijama, sada možemo lako i najčešće bezbolno da ispravimo sitne nepravilnosti i tako postignemo željeni izgled i simetriju lica i tela i samim tim podignemo svoje samopouzdanje.

Svako od nas ima nešto što bi voleo da promeni i/ili popravi i prestane da se krije iza naočara, široke garderobe ili tone šminke ne bi li prikrio ono što mu se ne sviđa. Sva ta „kamufliranja“ radimo svi svakodnevno u manjoj ili većoj meri, što vremenom postaje opterećujuće gubljenje dragocenog vremena koje možemo da iskoristimo na mnogo bolji i kvalitetnji način.

Zamislite da ne morate da se budite ranije ujutru kako bi Vam podočnjaci splasnuli ili da ne morate da stavljate gomilu pudera da bi prikrili neujednačen ten i fleke. Nema peglanja dugačke tunike kad je napolju vreo sunčan dan jer možete da obučete šta god poželite bez potrebe da prikrivate višak kilograma, celulit ili opuštenu kožu. Dok pijete jutarnju kafu i gledate se u ogledalu, nema zabrinutog pogleda u još jednu boru koja Vam odaje godine ili način života. Iako će Vam to na trenutak zvučati nemoguće, rešenje za sve postoji, napretkom estetske anti-age medicine ono više nije rezervisano samo za odabrane i „srećnike“ već je dostupno svakom od nas.

Muče Vas neka od sledećih pitanja?

Trenutak kada odlučite da sebi promenite život na bolje i rešite se onoga što Vam sklanja osmeh sa lica je prvi korak ka Vašoj najboljoj verziji sebe i vašem većem samopouzdanju. Ako već neko vreme razmišljate o nekoj promeni na bolje a još niste doneli konačnu odluku, verovatno Vas muče neka od sledećih pitanja:

  • Gde da to uradim? Ne želim da izgledam kao starleta…
  • Koji je provereni centar sa stručnim osobljem u mom gradu ili okolini?
  • Da li je moguće da se to radi kod nas, sve „dobro“ je u Beogradu!?
  • Da li je potrebno da uzmem odmor ili slobodne dane? Nemam vemena za to…
  • Ko zna koliko to košta, verovatno previše za moj budzet?!
  • Uradio/la bih određenu korekciju ali želim da to niko ne sazna, ovde svi pričaju…
  • Koliko dugo će efekat trajati? Posle kog vremena ću morati ponovo da idem…

U moru ovakvih i sličnih pitanja, traženja odgovora po internetu, časopisima i  raznim blogovima, većina se izgubi u obilju informacija i tako vreme prolazi a bore postaju sve dublje, kilaža sve veća, a gledanje u ogledalu traje sve kraće.

Aesthetica, enterijer
Aesthetica, enterijer

Sve odgovore sada možete dobiti na jednom mestu, u Longa Vita Aesthetica centru!

Longa Vita Aesthetica je logičan nastavak naše Longa Vita Poliklinike koja se uspešno i deteljno brine o Vašem zdravlju. Kada nađemo i izlečimo uzrok Vaših zdravstvenih problema, možemo se mirno i posvećeno baviti estetskim delom i unaprediti Vaš fizički izgled na svakom nivou.

Ukoliko motiv Vašeg dolaska nije zdravstveni problem, već je isključivo estetske prirode, pozivamo Vas da posetite našu Longa Vita Aesthetica polikliniku u prelepom i mirnom delu grada, ispod krošnji divnog zelenila gde smo smestili naš i Vaš „kutak za estetski trenutak“.

Zašto da dođete baš kod nas?

  • Imamo proverene lekare sa višegodišnjim iskustvom koji su svoja znanja o estetskoj medicini sticali u eminentnim klinikama u Italiji i Francuskoj, a svoju stručnost i danas redovno usavršavaju na edukacijama i stručnim seminarima.
  • Zato što imamo najsavremeniji anti-age centar u Nišu i regionu.
  • Prvi smo doveli najnoviji neinvanzivni Med Contour Multipower aparat za nehirurško preoblikovanje lica i tela na ove prostore.
  • Zato što koristimo isključivo proverene i najbolje sertifikovane preparate na svetskom tržištu.
  • Zato što posvećeno i predano radimo svoj posao, brinemo o našim klijentima i čuvamo njihovu privatnost.
  • Zato što su zadovoljni klijenti naša najbolja reklama!

Naš moderno opremljen anti-age centar koristi najsavremenije tehnologije i pruža Vam širok spektar usluga u službi Vaše lepote. Ponosni smo što sada i jug Srbije ima provereno najbolje i najkvalitetnije usluge po najvišim svetskim i evropskim standardima. U našem centru nudimo:

  • Tretmane preoblikovanja lica i tela Med Contour Multipower aparatom,
  • Mezoterapiju lica (različitim mezokoktelima) i tela (Lipoliza),
  • Hijaluron filere ( uklanjanje bora, modeliranje lica, korekcija usana),
  • PRP (tretman podmlađivanja i regeneracije lica, kose, šaka, tela),
  • Mezoniti,
  • Botox i baby botox,
  • Masaže,
  • Nutricionističko savetovanje.

Sarađujemo isključivo sa kompanijama i koristimo njihove preparate koji su priznati i odobreni od strane svetske zdravstvene organizacije. To smatramo izuzetno važnim u moru različitih preparata sumnjivog porekla koji se mogu naći na tržištu, a izazivaju različite zdravstvene i estetske probleme. Samo proveren preparat i stručno osoblje može dati proveren rezultat. Zato birajte pametno i najbolje za sebe i svoj organizam!

Misija

Naša misija je težnja da uvek ostanemo verni prirodnim okvirima lepote, ne samo u svrhu zanata već i u svrhu umetnosti i da uz pomoć najsavremenijih metoda estetske medicine, pomognemo svakom klijentu da izgleda lepše i zadovoljnije.

Metod

Naš metod je individualan i posvećen pristup svakom klijentu, sagledavanje njegovih želja i pronalaženje metode koja će dati optimalno najbolje rezultate u cilju obostranog zadovoljstva.

Budite najbolja verzija sebe, popravite sitne nepravilnosti, podmladite se, budite lepi i negovani i zračite samouverenošću i lepotom.

Saznajte za promotivne periode i akcije na vreme, pratite nas na društvenim mrežama i/ili  prijavite na newsletter gde ćemo Vas redovno obaveštavati o novinama. Pogledajte video i detaljne opise tretmana na našem sajtu i postavljajte nam pitanja.

Tu smo zbog Vas,

Longa Vita Aesthetica tim 🙂