SEPTEMBAR NE MIRIŠE SAMO NA AJVAR, VEĆ I ODLIČNE AKCIJE/POPUSTE U LVA

Septembar nas podseća na početke! 
Vrlo često sa setom pomislimo na kraj perioda odmora, ali to je samo zato što je sistem tako uredio da se vezujemo za datume. NE MORA TAKO!  Zato smo i odlučili da SEPTEMBAR zamiriše na nove vedre početke (ne obavezno na ajvar) i dobar start nege sebe ili Vama drage osobe.
Što pre krenemo sa negom, po svoj logičnosti će naša koža biti zahvalna i odložiti bore, isušivanje, naše telo celulit, masne naslage….

БОТОКС MED VISAGEMCM BODY PAKET je ono na šta treba obratiti pažnju u daljem tekstu. Nešto od toga je definitivno idealan tretman za Vas!

 

 

PRVA AKCIJA – BOTOX

 – dve regije umesto 200e sada su 180e (popust 10%)
 – tri regije umesto 300e sada su 240e (popust 20%)

DRUGA AKCIJA – MED VISAGE – sonda za lice iz Med Contour Multipower aparata.

Za uplaćena dva tretmana treći se dobija gratis.

Mogu se tretirati lice, vrat i dekolte. Med visage je kombinacija radiotalsa i ultrazvuka koji stimuliše kožu na proizvodnju sopstvenog hijalurona i kolagena. Sprečava opuštanje kože donje polovine lica i gubitak tonusa. Istovremeno utiče na topljenje depozita masti koje se nalaze u donjem delu lica i podbratku i dovodi do zatezanja kože u predelu vilice i vrata. Tretman je idealan za one žene koje žele da spreče opuštenu kožu lica, postignu jedriju, mekšu i zategnutiju kožu.

TREĆA AKCIJA – MCM paket BODY MAKEOVER

obuhvata 6 MCM ultrazvučnih tretmana za uklanjanje masnih naslaga za dve regije – butine i stomak, 6 dodatnih limfnih drenaža za dodatno stimulisanje tela na izbacivanje vode, toksina i razbijenih masti prethodnim tretmanom, kao i za ubrzanje metabolizma. Uz sve ovo dobija se nutricionisticki paket – koji obuhvata osnovni pregled na Bicom aparatu sa personalizovanim detaljnim planom ishrane prilagodjenim potrebama organizma na osnovu pregleda. Na taj način postiže se izuzetno uspešno skidanje telesne težine, uklanjanje masnih naslaga, ubrzanje metabolizma i smanjenje najmanje 2 konfekcijska broja, na prirodan i zdrav način.

Cena ovog kompletnog paketa je 60.000rsd 

AKCIJA traje do kraja septembra!
Svesni smo da imate pitanja i baš zato su konsultacije kod nas besplatne.
Kod nas je tim doktora estetske medicine i pre svega ljudi koji razumeju da i neinvazivne metode traže poverenje, sigurnost i kvalitet.

Budite slobodni da nas kontaktirate! 

Zakažite svoj termin i iskoristite sjajnu akciju koja vam olakšava da sebi priuštite izuzetne tretmane koje, verovatno odlažete!

069 11 22 359 ili na office@aesthetica.rs