BICOM DIJAGNOSTIKA, BIOREVITALIZACIJA LICA, HIJALURON JAGODICA – NA AKCIJI TOKOM JUNA!

BICOM – PROŠIRENA DIJAGNOSTIKA

 

Ukoliko ste razmišljali da svoje zdravlje stavite kao prioritet u talasu obaveza koje život kreira – verujemo da će vas BICOM (proširena) DIJAGNOSTIKA približiti toj ideji! 

 

Биком тестването включва изследване на функционалното състояние на организма, което може да открие енергийни блокажи в отделни органи или системи от органи. Въз основа на това човек получава представа за тяхната функционалност. Важно е да се знае, че изследването показва и причината за определени запушвания, което допълнително ни подсказва в каква посока трябва да тръгнем в лечението.

 

Sledeći korak je otkrivanje opterećenja na imunom sistemu. Ona mogu biti opterećenja teškim metalima, negativnim zračenjima, pesticidima, industrijskom hemijom, patogenim mikroorganizmima, primljenim vakcinama, toksinima ali i opterećenja izazvana stresom.

 

Dalje pristupamo testu intolerancije na hranu i druge alergene što uključuje alergene iz hrane, inhalatorne alergene, životinjsku dlaku, deterdžente i ostala hemijska sredstva i supstance na koje se javljaju alergijske reakcije. Ako postoji neka namirnica koju koristite, a možda nije sastavni deo ovog testa, slobodno je možete doneti da se proveri kako utiče na Vaš organizam.

 

BIOREVITALIZACIJA LICA

 

Biorevitalizacija je tretman lica i estetska procedura koja ubrzava i stimuliše prirodnu proizvodnju kolagena i elastina u vašoj koži. Ovim tretmanom stimulišemo dubinsko podmladjivanje i regeneraciju kože, zahvaljujući ubrizgavanju seruma hijaluronske kiseline. Zato ovaj tretman efikasno i gotovo momentalno vraća koži sjaj, vedrinu i blistavost.

Hidratantna moć hijaluronske kiseline u tretmanu biorevitalizacije hrani ćelije na dubinskom nivou i rezultira glatkom i blistavom kožom koja izgleda mlađe.

Ova metoda se koristi za hidrataciju suve kože, njenu revitalizaciju, zatim za smanjenje bora i linija na licu, popravljanje teksture kože, ujednačavanje tena, povećanje proizvodnje kolagena i smanjenje tamnih krugova ispod očiju.

 

 

HIJALURON JAGODICA – KONTURING LICA

 

Hijaluronski fileri, popularno nazvani „supstanca mladosti“, mogu vratiti mladalački izgled, popraviti volumen lica i dati punoću usnama. Osim podmlađivanja, hijaluron se koristi i za ulepšavanje – što se postiže konturiranjem jagodica, popravljanjem i korigovanjem oblika brade i donje vilice.

Veliku popularnost, kao antiage procedura, hijaluronski fileri imaju jer podmlađuju i prolepšavaju na prirodan način, a efekat je vidljiv ODMAH!

Za dugotrajne rezultate potrebno da se hijaluronski fileri stave u dublje slojeve kože tretiranih regija lica i vrata za nadoknadu volumena i korekciju nastalih promena.

 

JUN JE NAGOVEŠTAJ LETA I ODMORA – ZAŠTO NE POČETI SA NEGOM LICA I TELA, KOJE JESTE SAMO PO SEBI ODMOR ZA SEBE (?)

KONSULTACIJE SU BESPLATNE!
Работни часове
Pon – Pet 09.00h – 20.00h
Събота с уговорка. В неделя не работим.

улица: Цар Душан 1, 18000 Ниш

telefon: +381 69 11 22 359

e-mail: office@aesthetica.rs

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *