BICOM DIJAGNOSTIKA, BIOREVITALIZACIJA LICA, HIJALURON JAGODICA – NA AKCIJI TOKOM JUNA!

BICOM – PROŠIRENA DIJAGNOSTIKA

 

Ukoliko ste razmišljali da svoje zdravlje stavite kao prioritet u talasu obaveza koje život kreira – verujemo da će vas BICOM (proširena) DIJAGNOSTIKA približiti toj ideji! 

 

Bicom testiranje obuhvata pregled funkcionalnog stanja organizma kojim se mogu otkriti energetske blokade pojedinih organa ili sistema organa. Na osnovu toga dobija se uvid u njihovu funkcionalnost. Važno je znati da test pokazuje i koji je uzrok određenih blokada što nam dalje govori kojim smerom trebamo ići u lečenju.

 

Sledeći korak je otkrivanje opterećenja na imunom sistemu. Ona mogu biti opterećenja teškim metalima, negativnim zračenjima, pesticidima, industrijskom hemijom, patogenim mikroorganizmima, primljenim vakcinama, toksinima ali i opterećenja izazvana stresom.

 

Dalje pristupamo testu intolerancije na hranu i druge alergene što uključuje alergene iz hrane, inhalatorne alergene, životinjsku dlaku, deterdžente i ostala hemijska sredstva i supstance na koje se javljaju alergijske reakcije. Ako postoji neka namirnica koju koristite, a možda nije sastavni deo ovog testa, slobodno je možete doneti da se proveri kako utiče na Vaš organizam.

 

BIOREVITALIZACIJA LICA

 

Biorevitalizacija je tretman lica i estetska procedura koja ubrzava i stimuliše prirodnu proizvodnju kolagena i elastina u vašoj koži. Ovim tretmanom stimulišemo dubinsko podmladjivanje i regeneraciju kože, zahvaljujući ubrizgavanju seruma hijaluronske kiseline. Zato ovaj tretman efikasno i gotovo momentalno vraća koži sjaj, vedrinu i blistavost.

Hidratantna moć hijaluronske kiseline u tretmanu biorevitalizacije hrani ćelije na dubinskom nivou i rezultira glatkom i blistavom kožom koja izgleda mlađe.

Ova metoda se koristi za hidrataciju suve kože, njenu revitalizaciju, zatim za smanjenje bora i linija na licu, popravljanje teksture kože, ujednačavanje tena, povećanje proizvodnje kolagena i smanjenje tamnih krugova ispod očiju.

 

 

HIJALURON JAGODICA – KONTURING LICA

 

Hijaluronski fileri, popularno nazvani „supstanca mladosti“, mogu vratiti mladalački izgled, popraviti volumen lica i dati punoću usnama. Osim podmlađivanja, hijaluron se koristi i za ulepšavanje – što se postiže konturiranjem jagodica, popravljanjem i korigovanjem oblika brade i donje vilice.

Veliku popularnost, kao antiage procedura, hijaluronski fileri imaju jer podmlađuju i prolepšavaju na prirodan način, a efekat je vidljiv ODMAH!

Za dugotrajne rezultate potrebno da se hijaluronski fileri stave u dublje slojeve kože tretiranih regija lica i vrata za nadoknadu volumena i korekciju nastalih promena.

 

JUN JE NAGOVEŠTAJ LETA I ODMORA – ZAŠTO NE POČETI SA NEGOM LICA I TELA, KOJE JESTE SAMO PO SEBI ODMOR ZA SEBE (?)

KONSULTACIJE SU BESPLATNE!
Radno vreme:
Pon – Pet 09.00h – 20.00h
Subota na zakazivanje. Nedeljom ne radimo.

ulica: Cara Dušana 1, 18000 Niš

telefon: +381 69 11 22 359

e-mail: office@aesthetica.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *