Recite zbogom celulitu!

Da li Vam celulit utiče na samopouzdanje kada ste na plaži, šetate gradom ili stojite ispred ogledala? Umorni ste od korišćenja raznih preparata koji ne daju očekivane rezultate? Želite lepo i zategnuto telo bez celulita?
Tretman Med Contour Multipower aparatom Vam nudi rešenje!

pogledaj video

Celulit - problem preko 80% žena u svetu

Celulit je uporan i često vidljiv estetski problem, koji je prisutan kod žena bez obzira na godine i eventualnu fizičku aktivnost. Nastaje nagomilavanjem i zadržavanjem tečnosti, masnoće i toksina ispod kože, što čini da vezivno tkivo slabi i tako pravi udubljenja i ispupčenja na Vašoj koži stvarajući čuvenu “narandžinu koru”. Celulit se najčešće javlja u predelu butina, listova i sedalnog dela, a može se pojaviti i u predelu stomaka, ledja i ruku.

Sa celulitom se bori preko 80% ženske populacije svakoga dana u celom svetu. Na njega utiču brojni faktori: stres, pušenje, alkohol, nepravilna ishrana, nedovoljno fizičke aktivnosti i mnogi drugi, pa je samim tim teži i kompleksniji za uklanjanje.

Celulit - problem preko 80% žena u svetu

Najnoviji i najsavremeniji tretmani
koji daju odmah vidljive rezultate

U LongaVita Aesthetic centru nudimo Vam najnovije i najsavremenije tretmane, svetski priznatim Med Contour Multipower aparatom (MCM) . Tretmani su bezbolni, sigurni, delotvorni i daju odmah vidljive rezultate. Sam tretman ne zahteva posebne pripreme i nakon njega se možete vratiti svojim uobičajenim aktivnostima.

Med Contur Multipower nudi jedinstven ultrazvučni tretman kojim se razbijaju masne stanice i vezivna tkiva čime se oslobadja njihov sadržaj. Nakon toga, tretmanom limfne drenaže ubrzavamo metabolizam da izbaci oslobodjene masti time što stimulišemo limfne čvorove i ubrzavamo cirkulaciju. Tretman je ugodan i bezbedan, nema crvenila, modrica i iritacije kože.

U želji da izadjemo u susret Vašim individualnim željama i potrebama u Longa Vita Aesthetica centru problem celulita pored MCM aparata, možemo rešiti i uz pomoć drugih poznatih metoda kao što su mezoterapija i masaža.

Metodu, broj i učestalost tretmana, odredjujemo u zavisnosti od stanja Vaše kože tj. Vaših individualnih želja i potreba.

Zadovoljni klijenti

Ne gubite vreme, rešite se celulita na najefikasniji način i budite zadovoljne sobom i svojim izgledom!

Zakažite termin za besplatne konsultacije danas!

ili nas pozovite

Pon - Pet, 1200 - 1800