Podmlađivanje šaka i uklanjanje fleka

Da li Vam pogled na šake sve češće sklanja osmeh sa lica? Da li primećujete promene poput pigmentacije i različitih fleka na koži? Ako Vas muče ti znaci starenja u koje svakodnevno gledate, antiage medicina ima rešenje.

pogledaj video

Šake, deo tela koji često zanemarujemo

Svedoci smo da mnogo žena zaboravlja da se o lepom i negovanom izgledu ne sudi samo po licu pa sve češće vidjamo negovana i zategnuta lica a nasuprot tome, ruke tj.šake koje svojim izgledom apsolutno odaju godine.

Smežurana, suva, i opuštena koža šaka kao i fleke i pigmentacija nedvosmisleno pokazuju godine i način života. Nažalost koža ruku je svakodnevno izložena raznim štetnim uticajima od UV zračenja do raznih mehaničkih oštećenja koja izazivaju sredstva za higijenu, različite hemikalije, kao i priroda posla kojim se bavimo.

Sa godinama koža gubi vlagu, elastičnost i jedrinu, pa vremenom dobijamo dehidriranu, suvu i opuštenu kožu šaka često prekrivinu flekama. Nekada je ove nedostatke bilo nemoguće popraviti ali danas nam antiage medicina nudi rešenje. Terapije PRP metodom i Mezoterapija mogu učiniti dosta toga na ovom polju.

PRP i Mezoterapija za podmladivanje i regenereaciju Vaših šaka

PRP (Platelat Rich Plasma) je revolucionarna medicinska metoda kojom se prirodno stimuliše podmladjivanje i regeneracija Vaše kože, tkiva, mišića… Metoda je potpuno bezbedna jer se koriste Vaše sopstvene ćelije i samim tim nema rizika od infekcije i neželjenih reakcija. Koristi se u medicinske svrhe a od skoro i u antiage medicini i čini čuda po pitanju podmladjivanja i regeneracije Vaše kože šaka. Tretmanom se ubrzava prirodna regeneracija ćelija i podstiče proizvodnja kolagena koji zateže vaše ruke, regeneriše kožu, uklanja pege i pigmentaciju i vraća mladalačku jedrinu i sjaj.

Pre i posle:

Mezoterapija je isto nehiruška metoda ubrizgavanja različitih mezokoktela u dublji sloj kože. U zavisnosti od potreba Vaše kože, mezokokteli sadrže kombinacije vitamina, minerala, hijaluronske kiseline itd. Koktel hrani kožu šaka iznutra i podstiče proizvodnju prirodnog kolagena, stimuliše ćelijski metabolizam i mikrocirkulaciju. Tako se podiže tonus kože, metabolički procesi se ubrzavaju i koža se regeneriše, hidrira i učvršćuje što joj daje mlad i negovan izgled.

Zadovoljni klijenti

Lepe i negovane šake oduvek su bile simbol mladosti i ukras negovanih dama. Budite dama od glave do pete!

Zakažite termin za besplatne konsultacije danas!

ili nas pozovite

Pon – Pet, 0900 – 2000