Reviderm skin peeler mikrodermoabrazija - nega koja vam je potrebna

Profesionalni tretman za čistu i sjajnu kožu

Svaka žena želi zdravu i negovanu kožu. Ukoliko vam geni nisu naklonjeni i imate zahtevniju  kožu, pomoć stručnjaka vam je neophodna. Zahvaljujući inovacijama na području estetike lica, uz pomoć vrhunskih tretmana, a potom i preparata- vaša će koža ubrzo zablistati!

Mikrodermoabrazija je tretman koji odgovara svim životnim uzrastima, primenjuje se za regeneraciju kože, ali i kod problema akni, ožiljaka od akni, bora, hiperpigmentacije i keratoze.

Ovaj tretman, uz pomoć Reviderm Skin Peller Ultrasaund uredjaja, najbolje je rešenje za navedene probleme kože lica i jedan je od najčešće izvodjenih tretmana u svetu.

Kako izleda tretman?

REVIDERM Skin Peeler mikrodermoabrazija pomoću toka kristala aluminijum oksida, nežno, bezbolno i potpuno kontrolisano, odstranjuje gornje slojeve kože. Ovom metodom može se vrlo precizno odrediti do kog nivoa i koliko argesivno želimo pristupiti tretmanu.

Na ovaj način, nakon uklanjanja mrtvih ćelija, stimuliše se snažni rast novih u bazalnom sloju kože. Novostvorene ćelije potom migriraju u gornje slojeve kože i potpuno obnavljaju oštećeno tkivo.

Tretmani mogu savršeno osvežiti i regenerisati zrelu kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentaciju i vratiti zdrav i njegovan izgled kože lica.

Rezultat je čista i sjajna koža bez crvenila i iritacija.

Uz tretman mikrodermoabrazije često se preporučuje i ultrazvučni tretman za regeneraciju kože nakon samog tretmana, odnosno za blagi efekat liftinga kože. Kombinacija mikrodermoabrazije i ultrazvučnog tretmana je idealna jer umiruje kožu, potspešuje snadbevanje novostvorenih ćelija kiseonikom i omogućuje bolju apsorpciju hranjivih svojstava preparata za negu kože.

Kako se izvodi tretman?

Tretman mikrodermoabrazije započinje se čišćenjem lica i njegovim toniziranjem za što se koristi linija preparata koja će najbolje odgovarati koži koja se tretira, u zavisnosti od njenih problema i godina.

 

REVIDERM dermokozmetika profesionalna je kozmetika koja prati tretmane mikrodermoabrazije od prve faze čišćenja pa sve do završne nege i kućne preporuke.

Nakon što smo kožu detaljno očistili i odmastili sledi faza enzimatskog pilinga koji će raditi jaku eksfolijaciju ćelija kože i ukloniti površinski sloj nečistoća.

Zatim ćemo gazicama uklonili osušenu Enzim Peeling pastu i prebrisati lice Skin Prep losionom koji će osušiti kožu, dodatno je odmastiti i pripremiti  za tretman mikrodermoabrazije.

Sam tretman traje desetak minuta, na vrlo nežan način ukloniće sve nečistoće, ujednačiti kožu i dati joj negovan i mladolik izgled uz osjećaj da je koža ‘prodisala’.

Sada kada su pore potpuno otvorene i očišćene, u kožu se aplikuju ampule s visokim udelom aktivnih sastojaka.

Po želji i potrebi, za pojačani efekat, radi se i ultrazvučni tretman, čiji je cilj da aktivni sastojci apliciranog koktela prodru što dublje u kožu. Ova desetominutna masaža dodatno smiruje i regeneriše ćelije kože.

Na čisto lice stavlja se maska, koja se odredjuje u zavisnosti od tipa kože i problematike koju smo tretirali. A nakon 15 minuta delovanja maske stavlja se odabrani serum i završna krema koja se nežnom masažom potiskuje u kožu.

Na kraju tretmana dobićete savet naših specijalista, edukovanih u Reviderm Akademiji, kako dalje negovati kožu i kako sada, kada ste krenuli s tretmanima, u najkraćem roku postići maksimalni efekat.

Pre početka bilo kog tretmana za regeneraciju, oporavak i podmladjivanje kože, savetuje se detaljna digitalna analiza kože na FOCUSKIN aparatukoja predstavlja prvi korak koji će našim terapeutima i doktorima dati idealne smernice za plan tretmana. Više o Focuskin aparatu možete saznati ovde.

Koliko često je potrebno dolaziti na tretmane?

Najvažniji je celovit pristup svakom klijentu. Na specijalističkom pregledu, na temelju indikacija kože, radi se kompletna preporuka tretmana koju je potrebno upotpuniti s određenim aktivnim sastojcima koji se nalaze u preparatima za kućnu negu. Nakon jednog tretmana možemo očekivati vidljivo osveženje kože. Ukoliko želimo popraviti stanje kože, odnosno poraditi na određenoj problematici, potreban je kontinuitet između redovnih dolazaka na tretmane i tada će vam dermatolog preporučiti većinom paket od 5 tretmana s kraćim razmacima dolaska na iste.

Kome je namenjena mikrodermoabrazija?

Svima! Ukoliko imate problematičnu kožu, grubu teksturu kože, bore, oštećenja od sunca, nečistu kožu od akni, dehidriranu kožu, ili ste samo odlučili da je vreme da se ozbiljnije posvetite brizi o vašoj koži, mikrodermoabrazija je tretman za vas!

Prednosti mikrodermoabrazije

  • Brza i efikasna metoda uklanjanja mrtvih ćelija kože
  • Potpuno bezbolan tretman
  • Siguran i najefektniji način vraćanja čistoće i mladalačkog sjaja koži
  • Vidljivi rezultati već nakon prvog tretmana
  • Veći broj živih ćelija kože
  • Rešavanje ozbiljnijih problema s kožom redovnim odlascima na tretmane

Za više informacija o Reviderm tretmanima i dermokozmetici možete nas posetiti ili kontaktirati putem telefona ili naših kontakt formi na sajtu.