Uklanjanje masnih naslaga Med Contour Multipower aparatom

Želite li zategnuto i oblikovano telo koje ćete ponosno nositi i isticati? Da li ste neko ko razmišlja o liposukciji ali se plaši
ishoda, hirurške procedure, dugog perioda oporavka? Tretman Med Contour Multipower aparatom Vam nudi rešenje!

pogledaj video

Revolucija u nehirurškom oblikovanju tela

Med Contour Multipower tretman deluje na područja lokalizovanih masnih stanica na Vašem telu, tačnije deluje na uzrok time što razbija membranu masnih stanica i oslobadja njihov sadržaj što dovodi do trenutog smanjenja Vašeg obima i samim tim oblikuje Vaše telo.

Ovim tretmanom trajno se smanjuje broj masnih ćelija i nema jo-jo efekta ukoliko se pridržavate naših preporuka zdrave ishrane i aktivnog načina života.

Regije koje se najčešće tretiraju su abdomen, kukovi, butine, sedalni deo, kolena, listovi i ruke ali i ostali problematični delovi koje želite.

Med Contour Multipower je uredjaj najnovije generacije u svojoj kategoriji koji kombinuje ultrazvuk i radiofrekvenciju u cilju efikasnog, sigurnog i bezbolnog nehiruškog preoblikovanja tela, uklanjanja celulita i zatezanja kože.

Tretmani ovim aparatom su najizvodjeniji nehiruški tretmani uklanjanja masnih naslaga u Americi u 2013, 2014 i 2015. godini.

Odobren je od strane FDA (eng. Food and Drug Administration – Uprava za hranu i lekove odgovorna za zaštitu i javno zdravlje putem regulisanja i nedgledanja, izmedju ostalog i medicinskih uredjaja), 3 puta nagradjivan u Americi kao najbolji neinvanzivni uredjaj za oblikovanje i zatezanje tela.

Savršena kombinacija ultrazvuka i radiofrekvencije

Med Contour Multipower ima patentirani BODY SHAPE aplikator sa dve ultrazvučne glave-sonde koje su postavljene pod precizno definisanim uglom. Svaka ultrazvučna sonda ispušta po jedan snop energije praveći oblik slova“ V“ pri čemu se stvara najbolji ugao za maksimalnu zagrejanost tkiva zahvaćenog masnim naslagama. U toku tretmana BODY SHAPE aplikator ultrazvukom ciljano prodire do masnih stanica, razbija njihove membrane pri čemu one ispuštaju masne kiseline i trigliceride.

Nakon svakog ultrazvučnog tretmana radi se tretman limfne drenaže posebnim aplikatorom u sklopu aparata. Tretman drenaže je od velike važnosti kako bi usmerio oslobodjenu masnoću prema limfi i tako rasteretio jetru koja bi u suprotnom bila preopterećena razlaganjem tolike masnoće.

Pre i posle:

Previous slide
Next slide

Tretmani Med Contour Multipower aparatom se izvode u razmaku od 7-10 dana za optimalne rezultate. Prosečno je potrebno od 3-5 tretmana što zavisi od Vaših želja i potreba. Svaki tretman je maksimalno ugodan i prijatan za klijenta. Nema bola, modrica, rana, ožiljaka, perioda oporavka i sl. već samo osećaja prijatne toplote tretirane regije. U zavisnosti od veličine regije tretman može trajati od 30 minuta do 1h i 30 minuta.

Dobiveni rezultati su slični rezultatima operativne liposukcije i/ili lipolize i trajni su sve dok se klijent pridržava preporučenih uputstva našeg stručnog tima. Kandidati mogu biti kako žene tako i muškarci sa realnim očekivanjima kako bi postigli bolji oblik svog tela uklanjanjem lokalizovanih masnih naslaga i smanjenjem obima tela.

Ukoliko je Vaša želja drastično smanjenje telesne težine i potpuno preoblikovanje tela, pored tretmana Med Contour Multipower aparatom neophodno je uključiti pravilan način ishrane što podrazumeva da se uradi test intolerancije na hranu, kao i tretmane detoksikacije organizma, ubrzavanja metabolizma i tretmane detoksikacije kvantnom medicinom iza koje stoje stručni lekari i ceo tim sa višegodišnjim iskustvom u Longa Vita poliklinici.

Ukoliko nakon mršavljenja postoji problem opuštene kože, on se može korigovati različitim tretmanima, od tretmana zatezanja kože sa Med Contour Multipower aparatom i BODY SHAPE AND TIGHT aplikatorom, do raznih mezoterapijskih koktela i mezonita koji su posebno namenjeni za zatezanje i učvršćivanje kože.

Zadovoljni klijenti

Ne gubite vreme, budite samouvereni i zadovoljni svojim izgledom od glave do pete!

Zakažite termin za besplatne konsultacije danas!

ili nas pozovite

Pon – Pet, 0900 – 2000