Zdrava, lepa i negovana kosa oduvek je bila
simbol zdravlja, lepote i mladosti

Savremena medicina nam nudi nekoliko rešenja za problem sa kosom koji se pre svega odnosi na uklanjanje uzroka problema i pravilno saniranje posledica.

Zaustavite opadanje, pospešite rast i nahranite kosu iz korena!

Kosa ima svoj period rasta, mirovanja i opadanja. Raste čitavog našeg života i obnavlja se u ciklusima. Čovek u proseku ima oko 100.000 dlaka na glavi. Dlake se smenjuju tj.opadaju periodično i u periodu od 6-7 godina promene se sve dlake na našoj glavi. Kakav kvalitet kose ćete imati zavisi od više faktora, kako genetskih predispozicija tako i održavanja, ishrane i nege tokom života.

Pojačano opadanje kako sezonsko tako i van njega, masno vlasište i saboreja, genetska predispozicija i hormonski disbalansi, alopecia (opadanje na pečate), stres, previše hemijskih sredstava (farbi, lakova,gelova i dr.), redovno korišćenje fena za kosu, kao i preterano izlaganje suncu i solarijumu postaju sve veći problem. Kosa gubi sjaj, živost, volumen ili je sve redja na odredjenim delovima glave.

Zaustavite opadanje, pospešite rast i nahranite kosu iz korena!

Metode koje daju proverene rezultate

Ako Vas muči neki od ovih problema centar Longa Vita Aesthetica Vam nudi metode koje su se najbolje pokazale Mezoterapija i PRP metoda.

Mezoterapija je metoda kojom se odredjeni mezokokteli najfinijim iglicama aplikuju ispod kože i direktno hrane koren kose vitaminima, mineralima, antioxidantima, poboljšavaju prokrvljenost i cirkulaciju i tako sprečavaju opadanje i stimulišu novi i kvalitetniji rast kose. Najčešće se preporučuje ciklus od 10 tretmana. Oni mogu biti 2 puta nedeljno ali i jednom u 10 dana i naravno zavise od stanja i želja klijenta.

Poliklinika Longa Vita Aesthetica koristi najbolje svetske mezokoktele francuske labaratorije „REVITACARE“ i italijanske „PROMOITALIA“.

Ovi kokteli imaju optimalne doze vitamina, minerala, oligoelemenata, aminokiselina, minoxidila i deluju na koren dlake, hrane je iznutra, sprečavaju opadanje i pospešuju rast nove kose.

PRP metoda je tretman biostimulacije plazmom bogatom trombocitima iz Vaše sopstvene krvi. Ova revolucionarna metoda spada u domen regenerativne medicine i pokazala se izuzetno uspešnom kako kod muškaraca tako i kod žena.

Plazma se dobija centrifugiranjem Vaše krvi i najfinijim iglicama se aplikuje ispod kože glave. Apsolutno je bezbedna i nema alergijskih reakcija. Plazma bogata trombocitima hrani, stimuliše i regeneriše koren kose na najbolji mogući način. Tretman se preporučuje pre i posle presadjivanja kose da bi pripremio i stimulisao odredjeno područje na glavi radi najboljih mogućih rezultata. Broj tretmana je individualan i zavisi od stanja i potreba Vaše kose i kože glave.

Najbolje je zakazati besplatnu konsultaciju sa našim lekarom koji će odrediti terapiju najbolju baš za Vas.

Zadovoljni klijenti

Ne gubite vreme, izaberite proverene metode i višegodišnje stručno iskustvo u službi Vaše lepote!

Zakažite termin za besplatne konsultacije danas!

ili nas pozovite

Pon - Pet, 0900 - 2000