Regenerativni Revitafil hijaluron fileri i Revitacare mezoterapijski kokteli, dobitna su kombinacija za glatku i negovanu kožu vrata

Bioarmiranje je inovativni Francuski pristup u podmladjivanju kože vrata. To je najnovija tehnologija regenerativne medicine i biorevitalizacije, koja je naprednija od mezoterapije i hijaluronskih filera. 

Ova metoda podrazumeva da se u istom tretmanu, po odredjenom protokolu, aplikuju zlatni regenerativni Revitafill Xtra hijaluronski fileri najnovije generacije i Cytocare skinboosteri, čime se postižu fantastični rezultati u podmladjivanju i regeneraciji kože.

Efekti bioarmiranja

Bioarmiranje ne pruža samo estetski efekat, nego utiče na kvalitet i sveukupno zdravlje kože. Zlatni regenerativni fileri, osim hijalurona, sadrže i aminokiseline. Pokreću proces regeneracije kože i snažno stimulišu produkciju novog kolagena, vraćaju koži elastičnost i čvrstinu, postižu zdrav i jedar izgled tena. Koža je tretirana u svim slojevima, vidno zategnutija, hidrirana i lepša.

Ovim tretmanom postiže se istovremeno efekat liftinga i nadoknada volumena kože, dolazi do popunjavanja finih linija i bora, vrši se snažna hidratacija i ishrana svih slojeva kože aktivnim supstancama.

Kako se tretman izvodi?

Procedura bioarmiranja podrazumeva da se u istom tretmanu po tačno utvrđenom protokolu u kožu aplikuju zlatni regenerativni fileri i skinboosteri, čime se postižu odlični rezultati u podmlađivanju, koji su odmah vidljivi. Procedura ne traje duže od 45 minuta.

Zbog činjenice da se postupak izvodi uz anestetik, bol je isključena ili potpuno minimalna. Pre tretmana koža se očisti, potom se dezinfikuje, pa se nanosi anestetik koji umanjuje bilo kakav neprijatan ili bolan osjećaj.

Da li postoji period oporavka?

Proces oporavka je izuzetno brz, s obzirom da neželjenih reakcija nema, možete se odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Ukoliko se pojavi blaže crvenilo, bol ili otok na koži, proći će za nekoliko sati, a posle toga dobijate nahranjen, zdrav i jedar izgled kože uz efekat podmlađenosti.

Koliko je tretmana potrebno?

Broj i učestalost ponavljanja tretmana je individualan, odredjuju ga stanje kože i želje klijenata, kao i to da li se tretmani izvode samostalno ili u kombinaciji sa još nekim antiage tretmanom. Zato je najbolje zakazati besplatnu konsultaciju sa našim lekarom koji će odrediti broj tretmana idealan baš za Vas.

Najkvalitetniji svetski mezo kokteli i regenerativni hijaluron fileri u LongaVita Aesthetica

Mi želimo da svako od Vas dobije ono što je najbolje za Vašu kožu. Zato Vam u našem Aesthetica centru nudimo najbolje i najsavremenije mezo koktele renomiranih svetskih firmi Revita Care i zlatne regenerativne hijaluron filere francuske firme Revitafill. Svi materijali koje koristimo su zvanično odobreni od strane Agencije za lekove i medicinska sredstva u Srbiji.