Vakumslim tretmani za vašu
savršenu liniju

Lako i brzo do željenih rezulata

Vakumslim kese pretstavljaju liniju proizvoda za eliminaciju celulita, mršavljenje, zatezanje kože, nege tela. Tretman sadrži gelove, crveni koji greje kožu, zeleni koji hladi, a istovremenim delovanjem na telo stvaraju efekat saune, kesu u kojoj uvlačimo telo od pete do pojasa i vakumiramo, i to zajedno pretstavlja ključ mršavljenja i eliminacije celulita.

Vakumslim kesa omogućava da unutar zatvorene sredine nastane vakum koji omogućava stvaranje karboksi efekata, to dovodi do povećanog dotoka kiseonika u ćelije i ubrzane cirkulacije, na taj način dolazi do dubljeg prodiranja preparata koje prethodno nanesemo na telo.

Vakumslim kese se mogu primenjivati kao samostalni tretman u procesu mršavljenja i eliminacije celulita ili u kombinaciji sa anticelulit masažama (maderoterapija ili manuelna anticelulit masaža) , što rezultira najbolje efekte. U koliko se radi kao samostalni tretman nephodno je nakon odradjenog tretmana primeniti masažu ili limfnu drenažu kako bi smo stimulsali limfu na što efikasniju eliminaciju tečnosti i upotpunili tretman.

Glavni ciljevi tretmana vakumslim kesama

 • Mršavljenje – naši preparati imaju snažno delovanje na proces razgradnje masti a sam detoks dovodi do eliminacije tih masti iz tela.
 • Eliminacija celulita – ubrzanom cirkulacijom, dotokom kisenika do ćelija dolazi do ubrzanog ćelijskog metabolizma i smanjenja celulita.
 • Sliming efekat – stanjivanje i mršavljenje
 • Firming efekat – zatezanje kože.
 • Sauna efekat – eliminacija toksina iz organizma
 • Efekat limfne drenaže – eliminacija tečnosti iz organizma

Vakumslim tretman se primenjuje u seriji od 10-12 tretmana. Na tretmane se dolazi svaki drugi ili treći dan. Nema neželjenjih reakcija poput crvenila i modrica. Serije tretmana treba ponavljati sve dok klijent ne bude zadovoljan.

Vakumslim termo pakovanje

Pored vakumslim kese naše preparate možemo primeniti i kao termo pakovanja za parcijalno smanjivanje obima

Najčešće ih primenjujemo na rukama, ili samo na stomaku ako na nogama postoji problemi kao što su proširene vene ili ispucali kapilari što pretstavlja kontraindikaciju za ovaj tretman. Radimo ih na način tako što naše gelove- crveni i hladni utrljamo na površinu na kojoj želimo da eliminisaemo masti i zategnemo kozu i upakujemo. Efekat je isti kao kod vakumslim kesa samo se radi u parcijlnom obliku.

Kontraindikacije

 • Menstrualni ciklus
 • Proširene vene i ispucali kapilari ( moguće je raditi primenom samo hladnog gela uz procenu našeg terapeta)
 • Bubrežni bolesnici
 • Malignitet i epilepsija
 • Trudnoća, dojilje, 6 meseci nakon carskog reza
 • Odmah nakon solarijuma i depilacije
 • Dermatitis, ekcem, psorijaza
 • Visok krvi pritisak i dijabetes
 • Nakon hirurške intervencije (6 meseci

Protokol za primenu vakumslim kese

 • Konsultacijom utvrdimo da je osoba pogodna za tretman odnosno da nema kontraindikacija, zatim izmerimo obim i zapišemo mere.
 • Dok je osoba u stojećen stavu utrljamo prvo crveni zatim zeleni gel na stomaku, bokovima, potkolenicama i natkolenicama.
 • Klijenta uvučemu u vakumslim kesu a pojasom učvrstimo kesu oko struka.
 • Klijenta postavimo u ležeći položaj, vezicom zatvorimo kesu ispod stopala i ostavimo mali otvor.
 • Izvučemo vazduh iz vreće kroz prethodno ostavljeni mali otvor pomoću ručnog usisivača sa posebnim nastavkom za tu namenu.
 • Ostavljamo klijenta u vreći 30-45 minuta.
 • Nakon toga izvlačimo klijenta iz vreće, odradimo blagu masažu, limfnu drenažu, anticelulit masažu ili maderoterapiju, zavisno od prethodnog dogovora sa klijentom.

Protokol za primenu termopakovanja

 • Nakon prethodno odradjene konsultacije izmerimo obim odredjene regije i mere upišemo.
 • Dok je osoba u stojećem stavu utrljamo crveni pa zatim zeleni gel na datu regiju
 • Prethodno namazanu regiju uvijemo u foliju.
 • Klijenta zamolimo da legne i ostavimo ga u tom položaju 30-45 minuta.
 • TNakon toga, skidamo pakovanje a ostatak i gela utrljamo sa anticelulit uljem i odradimo blagu masazu.
Termopakovanje možemo raditi istovremeno sa anticelulit masazom ili madetoroterapijom nogu, na primer, dok su uvijeni stomak ili ruke masiramo noge i na taj nacin imamo istovremena delovanje na celo telo.

Najčešće postavljana pitanja

Prve rezultate možemo primetiti već nakon prvog tretmana. Nakon 3-4 tretmana dolazi do eliminacije viška tečnosti iz organizma što se rezultira smanjenim centimetrima u obimu. Aktivni sastojci koji utiču na razgradnju masti deluju odma a rezultiraju se nakon 3-4 tretmana, tj dok se ne izmetabolišu. Za postizanje najboljeg rezultata potrebno je uraditi seriju od 6-12 tretmana i pre svega redovno dolaziti na soje tretmane.

Aktivni sastojci koji se nalaze u našim preparatima deluju dva dana zbog čega je preporučeno da se tretmani izvode svakog drugog dana. Izmedju tretmana ili odmah nakon tretmana preporučeno je raditi maderoterapiju, ručnu anticelulit masažu ili limfnu drenažu zbog stimulacije limfe na izbacivanje vode. Ovo je najbolji spoj za eliminaciju celulita, smanjivanje masnih naslaga i zetezanja kože.

Za održavanje postignutog rezultata, nakon odradjene serije tretmana potrebno je dolaziti na tretmane održavanja od 3 do 6 puta mesečno, u zavisnosti od brzine metabolizma i načina ishrane.

Ovi tretmani se mogu primenjivati kod svih zdravih osoba, u koliko osoba ima hroničnih oboljenja ili drugih zdravstvenih poteškoća, nephodno je da se prethodno konsultuje sa svojim lekarom Vakumslim tretmani, kao i anticelulit masaze i maderoterapija ne smeju se primenjivati kod osoba sa: povećanim krvnim pritiskom, dijabetesom, malignitetom, teškim bubrežnim oboljenima, epilepsijom, promenama na kozi u vidu psorijaze,ekcema ili dermatitisa. Takodje ne bi smelo kod proširenih vena i ispucalih kapilara, ili u nekim slučajevima moze samo sa hladnim gelom uz konsultaciju sa našim terapeutom,tokom menstrualnog ciklusa, nakon operacije (6 meseci), trudnice i dojilje.

U koliko je porodjaj bio prirodni moćićete da počnete sa tretmanima 3 meseca nakon njega. Medjutim ako je porodjaj bio u vidu carskog reza moraćete da sačekate 6 meseci nakon intervencije uz konsultaciju sa ginekologom. Tretmani se ne smeju koristiti dok dojite, jer aktivni sastojci iz krvotoka mogu doći do mleka a na taj način i do bebe.

Naš savet je da na tretmane ne dolazite tokom menstrualnog ciklusa zbog širenja krvnih sudova, mogućeg većeg krvarenja i produženja trajanja ciklusa.

Vakumslim kese nije preporučljivo primenjivati zbog efekta zagrevanja koji se postiže pomoću crvenog gela, toplota koja se stvara može da ugrozi vaše vene i kapilare tj da dovede do dodatnog širenja. Moguće je, zavisno od stepena koji imate primeniti samo hladni gel a na mestima na kojima nema poteškoća namazati topli gel, ali to sve uz konsultaciju sa našim terapeutom. U koliko terapeut proceni da ce vam toplota smetati preporučićemo vam drugu metodu kojom biste postigli željene rezultate a koja je bezbedna za vas i vaše zdravlje.

S obzirom da tokom tretmana dolazi do velike eliminacije viška tečnosti potrebno je piti najmenje 2l vode dnevno. Tokom tretmana se smenjuju osećaji hladjenja i zagrevanja, ti osećaji mogu biti jači ili slabiji sve zavisi od osobe. Osećaj toplote jači je na mestima gde ima više celulita i masnih naslaga ali iritacija nikakva nije moguća, koža ostaje hladna na dodir.

Tretmane možemo primenjivati kao samostalne ili ih možemo kombinovat sa ručnom anticelulit masažom, maderoterapijom i limfnom drenažom što nam samo može povećati rezultate.

Vakumslim kese i anticelulit masaža (manuelna anticelulit ili maderoterapija) pretstavljaju idealnu kombinaciju za eliminaciju celulita i uklanjanja masnih naslaga, ključ je u upotpunjenom fizičkom delovanju, vakumslim proizvodi otvaraju unutrašnji prostor za izbacivanje celulita i masnih ćelija, ubrzavaju metabolizam, potspešuje čišćenje organizma, eliminaciju vode i toksina i razgradjuje masne naslage. Anticelulit masaža ubrzava metabolizam, limfni i cirkulatorni sistem, potiskuje vodu i toksine ka mestu izbacivanja (urinarni trakt), pa ih kroz oslobodjeni limfni sistem izbacuje iz organizma. I ako su nezavisno vrlo jaki i efekisni, udruženim snagama su jači i upotpunjuju efekte, tako da celulit i masti nemaju gde osim napolje iz organizma.

Zadovoljni klijenti

Brzo do zdravijeg tela i zategnutije kože!

Zakažite termin za besplatne konsultacije danas!

ili nas pozovite

Pon – Pet, 0900 – 2000