Uklanjanje masnih naslaga na telu
- Lipoliza -

Da li primećujete nagomilane masne naslage ili jastučiće oko stomaka, kukova, butina, kolena, ruku ili podbratka? Da li ste neko ko je relativno zadovoljan svojom težinom ali ne i oblikom vašeg tela!? Onda je lipoliza rešenje za Vas!

pogledaj video

Šta je lipoliza?

Lipoliza je sve popularnija nehirurška metoda ukljanjanja nagomilanih masnih naslaga tkz. „jastučića“ i oblikovanja tela. Metoda je još poznata i kao „nehirurška liposukcija“ jer omogućava da se odstrane konkretne masne naslage koje ne želite, zahvaljujući ubrizganim supstancama koje dovode do destrukcije masnih ćelija.

Lipolizom se trajno smanjuje broj masnih ćelija u tretiranoj regiji, što je izuzetno važno jer znači da nema jo-jo efekta tj. vraćanja kilograma, ukoliko se pridržavate zdravih navika i pravilne ishrane.

Lipolizu najčešće koristimo na delovima tela koji se vežbanjem ili dijetom ne mogu adekvatno oblikovati. Najčešće se primenjuje na unutrašnjoj i spoljašnjoj strani butina i kolena, stomaku, bokovima, rukama i podbradku.

Razgradite masne ćelije Vašeg tela

Tretman lipolizom se izvodi apliciranjem lipolitika (fosfatidilholina i dezoksiholata) mikroinjekcijama direktno u masno tkivo. To je prirodna supstanca koja se dobija iz soje i u medicini se ovaj tretman već upotrebljava za tretiranje masne jetre i prevenciju masnih krvnih ugrušaka. U tom slučaju doza fosfatidilholina je znatno veća nego prilikom lipolize.

Kada se ubrizga u masno tkivo, dolazi do razgradnje masnih ćelija, a zatim i njene eliminacije iz organizma. Proces razlaganja masti i njenog prirodnog izbacivanja iz organizma traje 4-8 nedelja i tada su rezultati najuočljiviji.

Tretman se radi najfinijim iglicama, traje do 30 minuta i ne spada u bolne. Nakon tretmana može se javiti crvenilo i otok tretirane regije kao i osetljivost na dodir.

Pre i posle:

Previous slide
Next slide

Kod odredjenih klijenata može doći i do pojave modrica ili bolnih čvorića što je posledica upalnog procesa pri razgradnji masti. Sve tegobe su prolaznog karaktera, možete ih ublažiti prirodnim preparatima poput arnike, a nakon toga dobijate vidne rezultate na tretiranoj regiji.

Preporuka je da se jedna regija tretira na od 1 do 3 puta na 4 nedelje radi optimalnih rezultata ali to nije pravilo. U zavisnosti od količine masnog tkiva nekad je dovoljan i samo jedan tretman koji će rešiti Vaš problem. Zato je najbolje zakazati besplatnu konsultaciju sa našim lekarom koji će otkloniti sve Vaše nedoumice.

Mere opreza: S obzirom na sastav lipolitika, osobama alergičnim na soju i vitamin B se ne preporučuju tretmani lipolizom. U cilju Vašeg zdravlja i estetskih želja Longa Vita Aestetika ovakvim klijentima nudi uklanjanje masnih naslaga svetski priznatim i bezbednim Med Contur Multipower aparatom.

Zadovoljni klijenti

Ne gubite vreme, budite samouvereni i zadovoljni svojim izgledom od glave do pete!

Zakažite termin za besplatne konsultacije danas!

ili nas pozovite

Pon – Pet, 0900 – 2000