Oblikovanje i zatezanje kože

Da li želite da se osećate slobodno i zadovoljno u svojoj koži? Da li Vam je dosta uskih steznika zbog kojih jedva dišete i Vi i Vaša koža? Znate da bi trebalo da vežbate ali ne nalazite dovoljno vremena i motivacije? Nehirurški tretmani i antiage metode nude rešenje!

pogledaj video

Uzroci opuštene kože

Vitka linija i zategnuto telo je ono što svi žele. Koliko god širokim stvarima prikrivali nedostatke, lepo vreme i visoke temperature, kada nosimo minimalno odeće nas suočavaju sa realnom slikom našeg tela. Tada nastupa panika i primenjivanje rigoroznih dijeta ne bi li popravili liniju u što kraćem roku. Neki i istraju u tome, ali nagli gubitak kilograma ostavlja za sobom i višak kože koju je mnogo teže ukloniti i zategnuti. Ima i onih koji nemaju problema sa kilažom ali se ne bave dovoljno fizičkom aktivnošću ili godine čine svoje pa elastičnost i tonus kože popušta.

Koji god bio uzrok, ono sto najèešće vidjamo su čuvene “viseće nadlaktice”, opuštena ili mlohava koža stomaka, unutrašnjih strana butina i regije oko kolena.

Zategnite kožu i oblikujte telo proverenim metodama

Zategnite kožu i oblikujte telo proverenim metodama Longa Vita Aesthetica Vam nudi nekoliko proverenih načina da rešite ovaj problem: tretman revolucionarnim Med Contour Multipower aparatom, Mezoniti i Mezoterapija.

Med Contour Multipower je aparat najnovije generacije u svojoj kategoriji. Njegova prednost je kombinovanje ultrazvuka i radiofrekvencije u cilju oblikovanja i zatezanja kože tela. Njegov BODY SHAPE AND TIGHT aplikator sastoji se od diska na kome su 3 kružne ultrazvučne glave koje isporučuju energiju pojedinačno.

Tretman poboljšava epidermalnu teksturu i reorganizaciju dermisa, stvara bolji tonus kože zbog indukcije vezoaktivnih procesa, povećanje kolagenskih vlakana i stimulaciju fibroblasta. Nakon ultrazvuka, aplikator isporučuje radiofrekvenciju koja poboljšava delovanje ultrazvuka jer u kontaktu sa kožom povećva unutrašnju temperaturu tkiva što prouzrokuje reorganizaciju kolagenskih vlakana, te oni postaju kraći i gušći, što za rezultat daje primetno zatezanje kože. Radiofrekvencija poboljšava tonus kože, elastičnost i glatkoću, umanjuje vidljivost celulita i zateže opuštenu kožu.

Pre i posle:

Previous slide
Next slide

Pored ovog tretmana, u našem centru tretman oblikovanja i zatezanja kože možete uraditi i specijalnim mezokoktelima, kao i mezonitima koji efikasno zatežu odredjene regije i delove tela.

Koji tretman je najbolji za Vas zavisi isključivo od stanja Vaše kože i realnih mogućnosti, zato je najbolje zakazati besplatnu konsultaciju sa našim lekarima koji će proceniti idealnu metodu baš za Vas.

Zadovoljni klijenti

Budite zadovoljni vašim izgledom od glave do pete!

Zakažite termin za besplatne konsultacije danas!

ili nas pozovite

Pon – Pet, 0900 – 2000