Uklonite bore sa čela

Lepo i glatko čelo bez bora, odraz je mladosti, nege i lepote.
Onda kada kreme ne daju rešenje, antiage medicina stupa na scenu.

pogledaj video

Čelo je regija kojoj ne posvećujemo dovoljno pažnje sve dok se na njemu ne pojave prve bore. Tada se obično odlučujemo za kvalitetnije kreme u nadi da će se bore umanjiti. Nažalost, to je retko slučaj.

Bore koje se javljaju na čelu su glabelarne linije, poznatije kao bore “mrštilice” i predstavljaju dve vertikalne linije izmedju obrva i horizontalne bore različitog raspona i veličina, rasprostranjene preko celog čela.

Zašto i kako nastaju bore?

Bore nastaju iz više razloga i delimo ih u dve osnovne grupe: statične i dinamične.

Statične bore počinju da se javljaju sa godinama kako naša koža počinje da gubi volumen i ostale glavne komponente: kolagen, elastin i hijaluronsku kiselinu. Kojom brzinom ćemo gubiti ove komponente zavisi kako od genetike, tako i od načina života i navika koje imamo. Kako se hranimo, da li se preterano izlažemo štetnim UV zracima, da li pušimo, koliko i kako se negujemo i dr.

Dinamične bore su posledica mimike lica. Pri svakom pokretu mišića lica epidermis se preklapa i vremenom pravi dinamičke bore. Dok je koža mlada i elastična, nakon preklapanja odmah se vraća u prvobitno stanje i ne ostavlja ”tragove“. Kako gubimo kolagen, elastin i hijaluron… preklapanjem kože, zbog mimike lica, dolazi do pojave bora koje postaju sve dublje i vidljivije.

Zahvaljujući antiage medicini, problem bora više nije problem! Uz adekvatan izbor metode i stručne lekare, lepo i zategnuto lice bez bora Vam je na dohvat ruke.

Pre i posle:

Previous slide
Next slide

U Longa Vita Aesthetica centru problem bora na čelu predlažemo da rešite botox metodom koja je u praksi pokazala apsolutno zadovoljavajuće rezultate. Naše stručno osoblje sa višegodišnjim iskustvom izaći će u susret Vašim željama i potrebama na najbolji mogući način.

Pre početka bilo kog tretmana za regeneraciju, oporavak i podmladjivanje kože, savetuje se detaljna digitalna analiza kože FOCUSKIN, koja predstavlja prvi korak koji će našim medicinskim kozmetolozima i doktorima dati idealne smernice za buduće tretmane.

Zadovoljni klijenti

Ne gubite vreme, budite samouvereni i zadovoljni svojim izgledom od glave do pete!

Zakažite termin za besplatne konsultacije danas!

ili nas pozovite

Pon – Pet, 0900 – 2000