Nutricionističko savetovanje

„Neka hrana bude tvoj lek, neka tvoj lek bude tvoja hrana“ – Hipokrat

Pravilnom ishranom do zdravlja i lepote

Pomoću testa intolerancije na hranu dostupnom u našem centru, koji se radi na preko 200 namirnica, dobićemo tačne informacije o tome koja vrsta hrane je odgovorna za eventualno usporavanje rada Vašeg metabolizma, gomilanja kilograma, ali i lošeg raspoloženja i nadimanja. Planom ishrane koji izradjujemo za svakog pacijenta individualno, na osnovu njegovih individualnih potreba i izborom zdravih i dobrih namirnica, pomoći ćemo Vam da se osećate dobro i budete zadovoljni sobom.

BICOM test intolerancije na hranu

U Longa Vita poliklinici BICOM biorezonantnom metodom možemo uspešno dijagnostikovati namirnice koje najbolje odgovaraju Vama i Vašem telu. Naš test intolerancije na hranu je najsavremeniji način dijagnostike bez uzimanja krvi, čekanja na rezultate i samim tim je pogodan kako za decu tako i za odrasle.

Ubrzava metabolizam

Kada primenite rezultate testa intolerancije na hranu i isključite iz ishrane namernice koje Vam ne odgovaraju, nakon mesec dana počinjete da osećate kako psihički tako i fizički napredak. Zdravom i odgovarajućom hranom ubrzavamo metabolizam i olakšavamo organizmu da se oslobodi viška kilograma na prirodni način.

Individualni plan ishrane

U cilju Vaše lepote i zdravlja Longa Vita posmatra svakog klijenta pojedinačno sa ciljem postizanja najboljih mogućih rezultata. Nakon uradjenog testa intolerancije na hranu i konsultacije sa doktorom izradjuje se plan ishrane za svakog klijenta individualno i njegovih ličnih potreba. Tako postižemo najbolje i najbrže rezultate na obostrano zadovoljstvo.

Kako postići najbolje rezultate

Nakon razgovora sa klijentom i uvidom u njegovo zdravstveno stanje predlažemo i odgovarajuću metodu i pristup. Nekada je test intolerancije sasvim dovoljan za izradu plana ishrane a nekad tragamo za dubljim uzrokom poremećaja metabolizma i onda predlažemo detaljan Bicom pregled.

Nakon detaljnog testiranja, provere organa, patogena i testa intolerancije na hranu, predlažemo merenje na InBody profesionalnoj vagi gde dobijamo tačan prikaz kako ukupne težine, tako i pojedinačni prikaz ukupne vode u telu, skeletno mišićne mase, raspored masnih naslaga… Svi ovi parametri su nam potrebni da sastavimo detaljan i individualan plan ishrane za svakog ponaosob. Takođe dobijate preporuke za suplementaciju, vežbanje, unos vode i vodič sa receptima i korisnim savetima koji će vam pomoći da postignete željene rezultate.

Testiranje i individualni plan ishrane, kao i sve dodatne korisne savete za suplemente, vežbanje i energetske tehnike, dobijate od našeg savetnika za ishranu – Milene Popić. Njen detaljan i posvećen pristup svakom ponaosob daje provereno dobre rezultate koji su naša najbolja reklama.

Za sve vas koji možda imate i neke druge zdravstvene probleme, hronične tegobe, redovne medicinske terapije, posledice nakon hirurških intervencija, probleme sa imunitetom i sl. predlažemo nutricionistu dijetetičara Anicu Miljković. Njeno iskustvo kao i neposredna i druželjubiva priroda olakšaće svaki razgovor i usmeriti vas na pravi put u cilju poboljšanja svog zdravlja.

Zakažite nutricionističko savetovanje!

Pon – Pet, 09 – 20h