Laserska Epilacija - trajno uklanjanje malja za žene i muškarce

Lako, brzo i bezbolno uklonite neželjene dlačice!

Ukoliko imate problem sa neželjenom ili povećanom maljavošću, problem uraslih dlačica ili česte upalne procese u folikulu dlake, a niste sigurni kako i gde na najbezbedniji način da rešite problem, mi vam nudi rešenje!

Longa Vita Aesthetica centar obezbedio je 2 najbolja lasera za epilaciju: DIODNI i IPL AFT-SHR. Ova dva lasera zajedno deluju na svim tipovima kože, svakoj boji tena i dlake i svakoj jačini dlake.

Kako laseri rade?

Diodni laser ima 2 talasne dužine od 755-808 nm i postepeno zagreva kožu sve dok ne dostigne potrebnu kumulativnu energiju u korenu same dlake. On ne izlaže koren dlake ni jednom pulsu visoke energije već koristi nisku i srednju snagu i super brze pulseve i tako postepeno povećava temperaturu subdermalnog (podpovršinskog) sloja kože kontinuiranim pomeranjem laserske glave preko tretiranog područja i postepeno dostiže temperaturu od 45-50 stepeni (znak za stepene) i samim tim održava prijatnu temperaturu na koži čime eliminiše senzaciju bola.

Laser takođe ne uzrokuje traumu kože sa višom koncentracijom melanina i tako ovu metodu čini jednom od najpouzdanijih i najefikasnijih opcija laserskog uklanjanja dlaka kod osoba sa tamnijom puti.Prednost ovog lasera je ta što se može koristiti u bilo koje doba godine, jer je izlaganje suncu manje štetno za kožu tretiranu diodnim laserom.

U toku tretmana diodnim laserom sa dve talasne dužine, višestruki pulsevi ( do 10 u sekundi) podižu temperaturu dermisa do 50 stepeni, držeći toplotu duži vremenski period čime inhibira okolne biološke markere ( poput stem ćelija i enzima) za trajnu redukciju dlakavosti istovremeno održavajući prijatnu temperaturu na površini kože.

Tretmani diodnim laserom se rade na dlačicama dužine 1-2 mm i preporučuje se dolazak na 6 nedelja.

Tretmani IPL-SHR laserom takođe rade na principu postepenog zagrevanja do temperature koja efikasno oštećuje folikul dlake i sprečava ponovni rast bez ikakvih posledica po okolno tkivo. IPL-SHR kombinuje visoku srednju snagu sa niskom gustinom protoka i visoku frekventnost, postepeno povećavajući temperaturu folikula dlake nadodavanjem pulsacija lasera. Ovi višestruki pulsevi od 3-10 u sekundi, podižu postepeno temperaturu dermisa na nivo neophodan za sprečavanje rasta dlake. Temperatura nikada ne prelazi iznad 50 (stepeni) što omogućava bezbolnu intervenciju koja neće napraviti oštećenje kože što je najbitnije.

Na tretmane je idealno dolaziti na 4 nedelje, sa dlačicama dužine maksimum do 2 mm.

Za najbolje rezultate Longa Vita Aesthetica centar vam preporučuje kombinaciju oba lasera jer će zajedno dati najbolji učinak kako na jakim i tamnim tako i na tankim i svetlim dlačicama.

Prednost epilacije u Longa Vita Aesthetica centru

  • Trajna redukcija dlaka na svim delovima lica i tela
  • Bezbedno i efikasno tretiranje na svim tipovima kože i svim jačinama dlaka
  • Uklanjanje ružnih kvržica od uraslih dlaka
  • Postizanje svilenog i glatkog izgleda kože
  • Potpuno ugodan tretman, sa prijatnim hlađenjem bez jakih senzacija bola
  • Velika sonda pruža i veliku uštedu u vremenu trajanja tretmana

Kako izgleda tretman i koje rezultate možete očekivati

Tretman epilacije u Longa Vita Aesthetica centru je maksimalno bezbedan i prijatan. Pre svakog dolaska potrebno je da željena regija bude tretirana žiletom ili depil kremom i da su dlačice krenule da rastu maximum 1-2mm. Najnoviji laseri poseduju veliku sondu i automatsko hlađenje pa je sam tretman ugodan i tokom samog tretmana osetićete samo povremeno blago peckanje.

U našem centru više od 90% pacijenata ima trajan gubitak od 80% dlačica na tretiranoj regiji što nas svakako izdvaja od ostalih i daje dovoljnu preporuku da se prepustite našem timu i najboljim laserima na tržištu.

Zadovoljni klijenti

Neka ružne dlake postanu prošlost a Vaša blistava koža realnost. Dođite i uverite se i sami!

Zakažite termin za besplatne konsultacije danas!

ili nas pozovite

Pon – Pet, 0900 – 2000