Med Contour Multipower

Revolucionarni aparat na polju antiage tretmana

Med Contour MULTIPOWER (MCM) je uređaj najnovije generacije u svojoj kategoriji. Aparat kombinuje ultrazvuk i radiofrekvenciju u cilju efikasnog, sigurnog i bezbolnog nehirurškog preoblikovanja tela, uklanjanja celulita i zatezanja kože tela kao i podmladjivanje lica, vrata i dekoltea. 

Med Contour aplikator je na najvećem svetskom kongresu estetske medicine “The Aesthetic Show” u Las Vegasu, dobitnik nagrade za najbolje neinvanzivno dostignuće za preoblikovanje tela i najizvodjeniji nehirurški tretman uklanjanja masnih ćelija u Americi u 2013. 2014. i 2015. godini!

Sigurni i bezbolni tretmani sa rezultatima vidljivim već nakon prvog tretmana

Med Contour Multipower je jedinstven aparat na tržištu i prva prava alternativa liposukciji. Tretman je namenjen ženama i muškarcima starijim od 18 god. koji imaju problem lokalizovanih masnih naslaga i/ili celulita na telu i žele da poboljšaju oblik i zategnu kožu na telu. Najčešće se tretiraju regije abdomena, butina, ruku, sedalnog dela, kolena i listova. Pored tela, mogu se podmladiti, umanjiti bore i zategnuti koža lica, vrata i dekoltea.

Tretman MCM aparatom je potpuno bezbolan, delotvoran i siguran. Tokom tretmana se oseća prijatno zagrevanje tela, poput masaže i potpuno je ugodan. Nema crvenila, bola, modrica, nema posebnih priprema i nakon tretmana vraćate se normalnim aktivnostima. Tretman može trajati od 30 do 1h i 30 min. u zavisnosti od tretirane regije a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, dok je za najbolje optimalne rezultate potrebno napraviti seriju 3-5 tretmana u razmaku od 7-10 dana.

Kako izgleda i deluje tretman MCM aparatom

Telo

Tretman se započinje stimulacijom limfnih žlezda posebnim aplikatorom sa aparata, nakon čega biramo odgovarajući aplikator za dalji rad. BODY SHAPE ultrazvučni aplikator jačine 1MHz, ima 2 ultrazvučne glave-sonde koje isporučuju po jedan snop energije u obliku slova “V” čime ciljano razbija membranu masnih ćelija i oslobađa njihov sadržaj (masne kiseline i trigliceride), dok kod celulita razbija vezivna vlakna – što je osnova u uklanjanju celulita.

Nakon ultrazvučnog tretmana, radi se limfna drenaža koja je od izuzetnog značaja za eliminaciju oslobođenih masti, ubrzavanje cirkulacije i eliminaciju viška tečnosti, posebno kod celulita.

Po potrebi se može koristiti i BODY SHAPE AND TIGHT aplikator kojim se može oblikovati i zategnuti koža nakon ultrazvučnog tretmana. Radiofrekvencija koju isporučuje aplikator, deluje na tonus kože, poboljšava elastičnost, glatkoću i zateže kožu.

Ceo tretman rezultira gubitkom obima tela koji se meri u centimetrima i eliminacijom celulita. Ovi rezultati su trajni i nema jo-jo efekta sve dok se klijent pridržava aktivnog načina života i preporučenog načina ishrane.

Lice

MED VISAGE aplikator za lice, kombinuje ultrazvuk i radiofrekvanciju i pruža dubinski tretman koji može vidljivo smanjiti bore i opuštenost kože lica, vrata i dekoltea. Prvo se radi tretman ultrazvukom jačine 5MHz sa moduliranom frekvencijom od 10Hz do 3.5kHZ. Nakon toga tretman radiofrekvencijom podstiče proizvodnju kolagena dajući puniji i podmladjen izgled koži na tretiranom području.

Tretman je potpuno bezbolan, siguran i delotvoran a rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana jer koža postaje zategnutija, glatka i elastičnija. Ova revolucionarna tehnologija briše bore i opuštenost kože sa Vašeg lica, vrata i dekoltea i daje efekat liftinga bez skalpela.

Siguran, delotvoran, ugodan tretman

Nema opekotina, modrica, niti bilo kakvih promena na koži

Rezultati vidljivi ODMAH nakon prvog tretmana

Gubitak obima meri se u centimetrima

Ne zahteva posebnu pripremu i nakon tretmana možete se vratiti svojim uobičajenim aktivnostima

Potpuno siguran – odobren od strane FDA

Šta kažu priznati lekari o aparatu

Kome se preporučuje tretman?

Tretman se preporučuje ženama i muškarcima koji imaju lokalizovane masne naslage na telu i/ili celulit i onima koji žele da preoblikuju i zategnu svoje telo bezbedno i bezbolno. Kao i onima koji bi da podmlade i zategnu lice i dobiju efekat liftinga.

Koliko je tretmana potrebno?

Prosečno je potrebno 3 do 5 tretmana radi optimalnih rezultata koji se rade u razmaku od 7 do 10 dana. Broj i učestalost tretmana je individualan, zavisi od stanja i potreba kože, pa je najbolje zakazati besplatnu konsultaciju sa našim lekarom koji će odrediti broj tretmana idealan baš za Vas.

Mere opreza: Tretman se ne preporučuje kardiovaskularnim bolesnicima i onima sa ugrađenim pejsmejkerom, onima koji boluju od tromboze, ženama koje su trudne ili doje, osobama se metalnim protezama, i osobama sa bilo kojom ozbiljnom bolešću, kao i onima koji uzimaju lekove za snižavanje lipida ili antikoagulantne lekove.