Recite zbogom celulitu!

Da li Vam celulit utiče na samopouzdanje kada ste na plaži, šetate gradom ili stojite ispred ogledala? Umorni ste od korišćenja raznih preparata koji ne daju očekivane rezultate? Želite lepo i zategnuto telo bez celulita?
Tretman Med Contour Multipower aparatom Vam nudi rešenje!

pogledaj video

Anticelulit tretmani

U želji za glatkom, zategnutom kožom i izgledom bez celulita, nudimo vam najbolje tretmane na tržištu koji mogu rešiti ovaj problem. Tretman se bira u zavisnosti od tipa celulita i njegove rasprostranjenosti, vašeg tipa kože i onoga što vam prija kao i koliko vremena ste u mogućnosti da izdvojite za svoje tretmane. U dogovoru sa vama, izabraćemo najbolju metodu ili kombinaciju i tako postići najbolji uspeh.

U Longa Vita Aesthetica centru problem celulita možemo rešiti sledećim tretmanima: Med Contour Multipower – kombinacija ultrazvuka i radiofrekvence, Maderoterapija, Manuelna anticelulit masaža, mezoterapija tela, Vakumslim kese, i Limfna drenaža koju primenjujemo u kombinaciji sa prethodno navedenim tretmanima radi postizanja bržih rezultata.

Najnoviji i najsavremeniji tretmani koji daju odmah vidljive rezultate

Med Contour Multipower (MCM)

Med Contour Multipower je ultrazvučni tretman za uklanjanje masnih naslaga i celulita. Putem sonde aplikuju se posebni ultrazvučni zraci koji se seku u vezivnom tkivu i masnim ćelijama, razbijaju i razgrađuju sadržaj. Oslobođeni sadržaj se metaboliše i putem limfnog sistema izbacuje iz našeg organizma. Tretman radiofrekvencom nakon ultrazvuka stimuliše se kolagen i elastin i zatežemo kožu tretirane regije za postizanje glatkog efekta. Kako bi smo

stimulisali izbacivanje sadržaja iz tela posle ovog tretmana primenjujemo i limfnu drenažu za postizanje bržih i boljih rezultata. Tretman je vrlo ugodan, prijatan, bez modrica i drugih iritacija kože, jedina kontraindikacija jesu proširene vene koje ne treba zagrevati i samim tim ovaj tretman nije prilagođen ljudima sa ovim problemom.

Previous slide
Next slide

Maderoterapija

Maderoterapija je vrsta anticelulit masaže koja se primenjuje pomoću drvenih anatomski oblikovanih oklagija. Kombinacijom pokreta oklagija različitih oblika koji se prilagodjeni tipu vašeg celulita, kao i odgovarajućim pritiskom razgrađuju se nagomilane masnoće i toksini.

Ovim tretmanom pored uklanjanja celulita, oblikujemo telo, smanjujemo obim u predelu stomaka, bokova i nogu, podsitičemo limfni sistem, ubrzavamo metabolizam, oslobađamo telo od toksina, podižemo tonus kože i smanjujemo napetost u mišićima. Maderoterapija se može primenjivati u kombinaciji sa manuelnom anticelulit masažom, limfnom drenažom i vakumslim kesama što nas dovodi do najboljih rezultata.

Manuelna anticelulit masaža

Predstavlja vrstu masaže koja se primenjuje za otklanjanje celulita. Kombinacijom različitih pokreta ruku koji stižu i do najdubljih predela celulita, odgovarajućim pritiskom, ritmom i smerom pokreta dolazimo do željenih rezultata. Manuelna anticelulit masaža se takođe može kombinovati sa maderoterapijom, vakumslim kesama i limfnom drenažom, što udvostručuje njene rezultate. Efekti koje postižemo ručnom masažom su u potpunosti isti kao i kod maderoterapije samo je pitanje koja vrsta masaže je vama lično prijatnija.

Limfna drenaža

Limfna drenaža je tretman koji se primenjuje u cilju izbacivanja tečnosti i eliminacije toksina iz organizma, zato je odlična u kombinaciji sa svim našim anticelulit tretmanima jer stimuliše tok limfe i ubrzava izbacivanje razbijenog sadržaja.

Mezoterapija tela

Mezoterapija je metoda aplikovanja određenih mezokoktela injekcionim putem u problematična područja na telu. Postoje različiti mezokokteli kako brenda, tako i svog sastava koje koristimo za razgradnju celulita i zatezanje kože, kao i smanjenje obima željene regije. Prema željama klijenta, u konsultaciji sa doktoricom, bira se proizvod koji će vama dati najbolje rezultate i aplikuje najtanjim iglicama u željenu regiju. Regija se pre toga “anestezira” medicinskim ledom pa je sama aplikacija gotovo bezbolna.

Ova tehnika ciljano deluje na regije koje su vam problematične, povećava propusnost ćelija, dovodi do diletacije krvnih sudova, čime se pospešuje detoksikacija i izbacivanje viška vode i toksina iz tela. Sam tretman ne traje dugo i ne spada u bolne, nakon tretmana ne postoji period oporavka, tako da osoba može nesmetano da nastavi sa svojim uobičajenim aktivnostima. Preporuka je da se tretmani kombinuju sa limfnim drenažama, kako bi se ubrzalo izbacivanje masti, vode i toksina iz tela. Tretmani se rade na 7 dana i potrebno je uraditi seriju od minimum 3 za postizanje rezultata.

Vacumslim kese

Vakumslim kese predstavljaju liniju proizvoda za ukljanjanje celulita i masnih naslaga zajedno. Ova metoda kombinuje gelove koji se aplikuju na regiju stomaka i nogu: crveni koji greje kožu i zeleni koji je hladi i kesu u koju uvlačimo telo od stomaka do peta i vakumiramo. Istovremenim delovanjem oba gela i vakumom na telu se stvara efekat saune pa ubrzanom cirkulacijom i dotokom kisenika do ćelija dolazi do bržeg ćelijskog metabolizma i to predstavlja ključ mršavljenja i eliminacije celulita.

Vakumslim kese se mogu primenjivati kao samostalni tretman u procesu mršavljenja i eliminacije celulita ili u kombinaciji sa anticelulit masažama (maderoterapija ili manuelna anticelulit masaža), što daje najbolje efekte. U koliko se radi kao samostalni tretman nephodno je nakon odrađenog tretmana primeniti masažu ili limfnu drenažu kako bi smo stimulsali limfu na što efikasniju eliminaciju sadržaja i upotpunili tretman.

Zadovoljni klijenti

Ne gubite vreme, rešite se celulita na najefiksniji način i budite zadovoljne sobom i svojim izgledom!

Zakažite termin za besplatne konsultacije danas!

ili nas pozovite

Pon – Pet, 0900 – 2000