Jagodice i obrazi kao simbol mladosti

Rumeni i jedri obrazi i jagodice odraz su mlade i zdrave osobe. Zato podignute jagodice i rumene obraze vidjamo od malena na svim dečijim lutkama, a kasnije ih ponosno ističemo kao simbol ženstvenosti i mladosti.

Ako znamo uzrok, znamo i pravu antiage metodu

Regija srednjeg dela lica u koju spadaju jagodice i obrazi, svojom centralnom pozicijom zauzima važno mesto u izgledu lica. Opuštena koža obraza nastaje usred gubitka kilograma i/ili smanjenja masnih ćelija kože. Nekad dolazi do resorpcije kosti lica što menja izgled jagodica i obraza.

Usled različitih faktora dolazi i do gubitka hijaluronske kiseline kada koža gubi elastičnost i tonus što dovodi do vidnih promena na licu. Ne trebamo zaboraviti faktor godina i gravitacije pri čemu celo lice počinje da “pada” na dole. Tako lice dobija umoran i tužan izraz a koža gubi jedrinu, tonus i sjaj.

Podmladite se proverenim nehirurškim antiage metodama!

U zavisnosti od Vaših želja i realnog stanja vaših obraza i jagodica, Longa Vita Aesthetica Vam nudi dva proverena i dokazana tretmana: Hijaluron fileri i Mezoniti

Tretman hijaluron filerima se pokazao izuzetno efikasnim kada je reč o ovim regijama. U zavisnosti od potreba i želja klijenta, u kožu se injektira odgovarajuća hijaluronska kiselina. Najčešće je takav hijaluron u vidu gela i daje odličnu potporu koži time što vezuje veliku količinu vode za sebe i tako podiže i zateže Vašu kožu. Sam tretman ne traje dugo, ne spada u bolne i daje odma vidljive rezultate, koža je vidno hidrirana i meka uz postignut volumen odredjene regije.

U našem Longa Vita Aesthetic centru koriste se najbolji svetski priznati fileri -Teosyal®, Juvederm® i Stylage® čiji je kompletan asortiman za injektiranje kože napravljen od sastojaka koji nisu životinjskog porekla i biorazgradive hijaluronske kiseline.

Pre i posle:

Previous slide
Next slide

Tretman koji se isto pokazao efikasnim kada su u pitanju ove regije je tretman mezonitima. Ovo je metoda kojom se aplikuju niti ispod kože čime se podižu obrazi i jagodice. Oko niti se stvara mreža kolagena i elastina koja zateže kožu lica i pravi efekat liftinga bez operacije. Tretman ne traje dugo, pri apliciranju se koriste anestetik kreme ili gelovi a efekat je delom vidljiv odmah, dok pun efekat nastaje onda kada počne proizvodnja vlastitog hijalurona.

Pre početka bilo kog tretmana za regeneraciju, oporavak i podmladjivanje kože, savetuje se detaljna digitalna analiza kože FOCUSKIN, koja predstavlja prvi korak koji će našim medicinskim kozmetolozima i doktorima dati idealne smernice za buduće tretmane.

Zadovoljni klijenti

Prepustite se iskusnim lekarima i proverenim preparatima. Za Vas koristimo samo najpriznatije svetske brendove koji su pokazali najbolje rezultate.

Zakažite termin za besplatne konsultacije danas!

ili nas pozovite

Pon – Pet, 0900 – 2000