Uvećanje i korekcija usana

Nekada su senzualne i simetrične usne bile blagoslov genetike ali danas zahvaljujući antiage medicini možemo da postignemo efekat i korekciju kakvu želimo korišćenjem najboljih svetskih hijaluron filera.

pogledaj video

Usne koje mame na poljubce

Statistike kažu da su usne i osmeh u samom vrhu liste stvari koje prvo primetimo na osobi. Lepe i jedre usne svojom senzualnošću prosto mame na poljubce, zato dame žele da ih imaju a jači pol da ih gleda.

Kao centralni deo donjeg dela lica, usnama treba posvetiti veliku pažnju i zato trebaju biti proporcionalne i simetrične da bi celom licu dale sklad i harmoniju. Znamo da opuštene usne, naročito u uglovima, stvaraju opadajuću liniju i tužan izraz lica koji niko ne voli. Nasuprot tome jedre i pravilne usne svojim izgledom daju mekoću i senzualnost koja očarava.

Tretmani sa odmah vidljivim rezultatima

Veliki broj žena je nezadovoljan izgledom svojih usana i većina njih veštinom šminkanja, koriguje različite nedostatke. Ima i onih koje se plaše korekcija zbog dilema kako će ispasti krajnji efekat, da li će dobiti „pačiju usnu“, šta ako budu prevelike i sl.

Ukoliko želite da imate volumen i punoću usana, želite da promenite oblik usana ili ispravite odredjene asimetričnosti da bi ste dobili savrseni oblik, Longa Vita Aesthetica je tu da Vam izadje u susret.

Tretman filerima ne spade u bolne, koristi se lokalni anestetik i traje maksimum do pola sata. Nakon nanošenja anestetika, u usne se aplikuje hijaluron filer ultra tankim iglicama na nekoliko mesta da bi efekat bio što prirodniji. Hijaluronom se može precizno dozirati i postepeno dodavati onoliko količine koliko Vam je potrebno. Tako nema bojazni od preteranog efekta koji je nemoguće ispraviti kao što je to bio slučaj sa silikonom.

Hijaluron se postepeno u našoj koži razlaže i nestaje a koliko će trajati zavisi od više faktora. Prvo stavljanje hijaluron filera traje od 6-9 meseci a svaki sledeći put se razlaže na duži vremenski period od 1-2 godine.

Pre i posle:

Previous slide
Next slide

U zavisnosti od potreba i želja klijenata, predlaže se najbolji izbor za dobijanje željenog rezultata. Sve korekcije usana u Longa Vita Aesthetica centru, rade se isključivo proverenim i svetski priznatim hijaluron filerima “TEOXANE”, “JUVEDERM” i “STYLAGE”.

Pre početka bilo kog tretmana za regeneraciju, oporavak i podmladjivanje kože, savetuje se detaljna digitalna analiza kože FOCUSKIN, koja predstavlja prvi korak koji će našim medicinskim kozmetolozima i doktorima dati idealne smernice za buduće tretmane.

Zadovoljni klijenti

Zakažite besplatne konsultacije sa našim lekarom i učinite male promene koje mnogo znače!

Zakažite termin za besplatne konsultacije danas!

ili nas pozovite

Pon – Pet, 0900 – 2000