Reviderm Skin Needler terapija mikroiglicama - Beauty break tretman za zategnutu i jedru kožu

Svakoj koži treba pristupiti individualno i izraditi plan nege koji će dovesti do očekivanih rezultata

Reviderm Skin needler tretman mikroiglicama je inovativna, minimalno invazivna metoda koja se koristi za tretiranje i ublažavanje vidljivih problematika kože.

Ova najsavremenija tehnologija mikro-needlinga bazira se na ultra tankim iglicama koje prodiru kroz površinu kože bez trajnih oštećenja i na taj način je stimulišu na samoregeneraciju i obnavljanje.

Za razliku od drugih uređaja na tržištu, Reviderm Skin Needler ima ugrađen graničnik koji omogućava stopostotnu kontrolu dubine prodiranja i samog rada uredjaja, što tretman čini iznenađujuće bezbolnim i minimalno invazivnim.

Koža starenjem i raznim oštećenjima, koja nastaju zbog načina i stila života tokom dugog niza godina, gubi kolagen, što je potpuno normalan proces. Ovim tretmanom se podstiče koža na stvaranje novog tkiva, čime se proizvodi kolagen koji je zaslužan za čvrstoću i zaštitu kože.

Kako izleda tretman?

Pre početka samog tretmana, potrebno je očistiti kožu preparatima koje dermatolog ili terapeut bira prema tipu kože. Zatim sledi enzimatski piling u dve faze čija je namena da ukloni površinske nečistoće sa kože lica.

Nakon toga, u zavisnosti od problematike koja se tretira, odabiraju se ampule ili formule koje se aplikuju u dublje slojeve kože pomoću Skin Needler mikroiglica. Svaki deo kože se tretira u 3 smera, a dubina iglica odredjuje se u zavisnosti od problema koji se rešava.

U poslednjoj fazi tretmana, koža se tretira Calming Silver sprejem koji deluje antibakterijski, brzo umiruje i rashlađuje kožu. Zatim se nanosi maska na bazi srebra (Silver detox maska), koja deluje narednih 20 min. Na samom kraju tretmana nanosi se krema sa zaštitnim faktorom, koja odgovara koži koja se tretira.

Tretman se može izvoditi samostalno, a može se i kombinovati sa drugim antiage tretmanima iz naše bogate ponude. Odlično se kombinuje s REVIDERM Skin Peeler mikrodermoabrazijom, koja pomoću kristala aluminijum oksida uklanja rožnati sloj kože i omogućuje da Skin Needler ima još bolje efekte. Nakon samog tretmana, u zavisnosti od dubine prodiranja iglica, moguća je pojava blagog crvenila 1-2 dana. Već sledeći dan moguće je naneti puder.

Ko je kandidat?

Mikro-needling  je minimalno invazivan tretman koji ne uzrokuje značajnija oštećenja kože zbog čega je gotovo svako idealan kandidat bez rizika od dugoročnih štetnih efekta.

Ovaj tretman odličan je izbor za vas ako imate neke od  sljedećih problema kože lica:

  • bore na čelu,
  • bore oko očiju,
  • oštećenja od sunca,
  • manjak kolagena,
  • bore oko usana,
  • opuštena koža,
  • atrofični ožiljci,
  • beživotna koža.

Upravo ovaj tretman bi mogao biti vaša idealna anti-age metoda, jer na prirodan način stimuliše proizvodnju kolagena i elastina, koji su ključni za mladolik izgled i podstiče kožu na samoregeneraciju. Kada koža sadrži više kolagena, bore su popunjenije i manje vidljive.

Pre početka bilo kog tretmana za regeneraciju, oporavak i podmladjivanje kože, savetuje se detaljna digitalna analiza kože na FOCUSKIN aparatukoja predstavlja prvi korak koji će našim terapeutima i doktorima dati idealne smernice za plan tretmana. Više o Focuskin aparatu možete saznati ovde.

Koliko je tretmana potrebno?

Broj i učestalost ponavljanja tretmana je individualan, odredjuju ga stanje kože i želje klijenata, kao i to da li se tretmani izvode samostalno ili u kombinaciji sa još nekim antiage tretmanom. Zato je najbolje zakazati besplatnu konsultaciju sa našim lekarom koji će odrediti broj tretmana idealan baš za Vas

Mere opreza

Ova metoda ne podleže gotovo nikakvim rizicima prilikom oporavka, nema zaceljenja rana niti promena u pigmentaciji kože što mikro-needling tehniku, čini idealnim tretmanom i za svetle i za tamne tonove kože.

Preporuka je izbegavati sunce i solarijum 3 – 5 dana nakon tretmana mikroiglicama, a nakon tog perioda neophodno je prilikom izlaganja koristiti kreme sa zaštitnim faktorom.

Takođe, ne preporučuje se tretiranje operisanog, povredjenog ili opečenog područja.

Za više informacija o Reviderm tretmanima i dermokozmetici možete nas posetiti ili kontaktirati putem telefona ili naših kontakt formi na sajtu.