Bore - ogledalo života, navika i godina

Trenutak kada ugledamo prvu boru na licu svakoj ženi predstavlja stres i početak suočavanja sa procesom starenja. Prvo što većina žena uradi je kupovina kreme protiv bora ali vrlo brzo shvata da one ne mogu vidno popraviti stanje.
Srećom, tu na scenu stupa antiage medicina!

pogledaj video

Bore ogledalo života, navika i godina

Svi smo svesni da je starenje neizbežan deo života koje sa sobom nosi niz promena. Sa godinama nivo kolagena i elastina, koji daju čvrstoću i elastičnost koži, počinje da opada. Takodje opada i količina hijaluronske kiseline, smanjuje se lučenje zaštitnih ulja i razgradjuju kolagenske mreže što dovodi do suve, dehidrirane kože koja gubi čvrstoću, volumen i elastičnost, što za posledicu ima pojavu bora.

Bore se vremenom produbljuju i postaju sve vidljivije, sve je teže prekriti ih šminkom a i gravitacija deluje ne “padanje” kože lica što dodatno komplikuje stvari. Srećom, antiage medicina je zadnjih godina puno napredovala i sada imamo više načina da usporimo starenje i uklonimo bore na što prirodniji način.

Obrišimo bore prirodno, bezbedno i bezbolno

Preporuka Longa Vita Aesthetica centra je najnoviji uredjaj u svojoj generaciji, svetski priznat Med Contour Multipower. Njegova sonda iz Med Visage linije uredjaja predstavlja potpunu revoluciju u nehirurškim face lifting tretmanima. Aparat kombinuje ultrazvuk i radiofrekvenciju radi optimalnih rezultata. Ultrazvučni tretman jačine 5 MHz i modulirana frekvencija od 10Hz do 3.5kHZ omogućuje dubinsko tretiranje koje vidljivo smanjuje bore i opuštenost kože. Nakon toga se radi radiofrekvencija koja podstiče kožu da prirodno proizvodi kolagen dajući vidno podmladjen i jedar izgled kože.

Ceo tretman je potpuno bezbedan i ugodan za klijenta. Rezultati su vidljivi odmah, koža je vidljivo zategnutija, glatka i elastičnija. A pun efekat dolazi kasnije, proizvodnjom vlastitog kolagena. Može se tretirati celo lice, bore na čelu, oko očiju, nazolabijalne i pušačke bore kao i bore na obrazima.

Pre i posle:

Previous slide
Next slide

U zavisnosti od želja i potreba naših klijenata, Longa Vita Aesthetica centar problem bora uspešno otklanja i drugim poznatim metodama: PRP “Vampirski tretman”,Hijaluron fileriBotox, Mezoterapija, Biorevitalizacija, Mikrodermoabrazija i Skin needler.

Pre početka bilo kog tretmana za regeneraciju, oporavak i podmladjivanje kože, savetuje se detaljna digitalna analiza kože FOCUSKIN, koja predstavlja prvi korak koji će našim medicinskim kozmetolozima i doktorima dati idealne smernice za buduće tretmane.

Zadovoljni klijenti

Neka jedina bora na Vašem licu bude ona od zadovoljnog osmeha!

Zakažite termin za besplatne konsultacije danas!

ili nas pozovite

Pon – Pet, 0900 – 2000