Izjednačavanje tena, uklanjanje ožiljaka, fleka i pigmentacija lica

Da li ste Vi jedna od onih osoba koja retko izlazi iz kuće bez pudera i korektora? Ako je razlog tome neujednačen ten kože na licu i/ili prikrivanje ožiljaka onda ste na pravom mestu!

Razlozi za nastajanje neujednačenog tena

Ne mali broj ljudi ima problem sa neujednačenim tenom. Žene često posežu za šminkom ne bi li prikrile ovaj problem ali ni to nije rešenje. Svakodnevna šminka sprečava kožu da diše pa se pore zapuše i stvar se još više komplikuje. Jedini pravi pristup je nalaženje i lečenje uzroka da bi se problem uspešno i trajno rešio.

Neujednačen ten na licu se može javiti iz više razloga. U zavisnosti od tipa kože možemo imati normalnu, suvu, masnu, osetljivu ali i različite varijacije pri čemu je najčešća masna T-zona (čelo,nos,brada) a osetljiva ili normalna koža na obrazima. Takvoj koži treba različita nega da bi izgledala ujednačeno. Treba znati da boja i ujednačenost našeg tena zavise i od pigmenta-melanina koji se nalazi u našoj koži. Često se neravnomernom raspodelom melanina unutar same kože javljaju tamne ili svetle pege, ali i veće površine poput mrlja i fleka.

Proverene metode za vidljive rezultate

Najčešće neujednačen ten izazivaju štetni UV zraci, naročito onda kada ne koristimo adekvatne kreme sa zaštitnim faktorom! Zatim hormonski disbalans, kao i neadekvatna nega lica spram njegovih potreba ali i razna kožna obolenja. Ukoliko problem ne spada u kožna obolenja, Longa Vita Aesthetica centar Vam predlaže uspešne metode – Mezoterapija, Biorevitalizacija i Mikrodermoabrazija

U zavisnosti od stanja i potreba Vaše kože, apliciraju se mezokokteli različitog sadržaja. To mogu biti vitamini, minerali, koenzimi, antioksidansi…i sve ono sto je Vašoj koži tj.odredjenim delovima potrebno da bi se pravilno ishranila a ten postao ujednačen. Nakon tretmana, Vaša koža će vidno izgledati bolje i lepše, ten ujednačen a koža svežija i podmladjenija.

Pre i posle:

Previous slide
Next slide

Kod problema sa ožiljcima bilo da su oni nastali od akni ili posledica boginja, kao i nekih intervencija, predlažemo Vam PRP metodu. Ovaj tretman plazmom bogatom trombocitima se pokazao najboljim kada je reč o stimulaciji i prirodnoj regeneraciji kože.

Trombociti kao sastavni deo krvi sadrže brojne faktore rasta koji se oslobadjaju nakon aktivacije i stimulišu matične stanice čime ubrzavaju proces zarastanja i regeneracije tkiva. Metoda je potpuno bezbedna, čak i za osetljivu kožu jer se koriste Vaše ćelije i nema rizika od alergija.

Ovim tretmanom kompletno podmladjujete i regenerišete ćelije kože, tako umanjujete ožiljke, sve fleke i pigmentacije kože se ublažavaju i blede te dobijate savršen ten i ujednačenu strukturu na celom licu.

Pre početka bilo kog tretmana za regeneraciju, oporavak i podmladjivanje kože, savetuje se detaljna digitalna analiza kože FOCUSKIN, koja predstavlja prvi korak koji će našim medicinskim kozmetolozima i doktorima dati idealne smernice za buduće tretmane.

Zadovoljni klijenti

Prepustite se stručnom timu lekara koji će odrediti najbolju metodu baš za Vašu kožu!

Zakažite termin za besplatne konsultacije danas!

ili nas pozovite

Pon – Pet, 0900 – 2000