Podmlađivanje podbradka, vrata i dekoltea

Podbradak, vrat i dekolte zajedno sa licem od davnina su bili inspiracija umetnika od kojih su proizašla prava remek dela poznata pod imenom-bista. To nam pokazuje da se ove regije ne trebaju odvajati već posmatrati kao celina.

pogledaj video

Lepe, zategnute i negovane budite insipiracija svojom lepotom

Kada je estetska i antiage medicina krenula da se razvija bavila se isključivo licem. Dugo godina zategnuto i “ispeglano” lice odavale su bore na vratu i koža dekoltea. Tako smo često vidjali dame koje su bile primorane da budu zakopčane do grla ili nose ogrlice uz vrat ili marame ne bi li prikrile naboranu i dehidriranu kožu neretko prekrivenu pegama i/ili flekama. Srećom, napredkom u antiage tretmanima usavršile su se različite tehnike koje sada samostalno ili udruženo daju odlične rezultate.

U zavisnosti od Vaših želja i potreba, svakom klijentu se pristupa idividualno i predlaže metoda koja će dati najbolje rezultate baš za Vaš problem.

Podmladite se prirodno, bezbedno i bezbolno

Preporuka Longa Vita Aesthetica centra je najnoviji uredjaj u svojoj generaciji, svetski priznat Med Contour Multipower. Njegova sonda iz Med Visage linije uredjaja predstavlja potpunu revoluciju u nehirurškim facelifting tretmanima. Aparat kombinuje ultrazvuk i radiofrekvenciju u cilju antiage tretmana i deluje tako što vidno smanjuje i zateže kožu vrata, podbradka i definiše liniju vilice. Dubinski stimuliše proizvodnju kolagena i elastina kako vrata tako i dekoltea i daje vidno podmladjen i zategnut izgled kože.

Metoda je potpuno prirodna jer kombinacija ultrazvuka i radiofrekvencije tokom tretmana, stimuliše vlastitu proizvodnju kolagena i elastina koji podmladjuju Vašu kožu.

Prednost tretmana je ta što nema neželjenih efekata, nema bola, uboda, otoka i eventualnih komplikacija. Ceo tretman je maksimalno bezbedan i ugodan za klijenta. Rezultati su vidljivi odmah, koža je vidljivo zategnutija, glatka i elastičnija, a pun efekat dolazi nešto kasnije, proizvodnjom vlastitog kolagena.

Pre i posle:

Pored MCM aparata, u našem centru regiju podbratka možete jako uspešno smanjiti, zategnuti i definisati metodom Biorevitalizacije lica. Za regiju vrata u zavisnosti od potreba i stanja kože možemo uspešno primeniti i metode: PRP, Mezoterapija i Biorevitalizacija lica. Regija dekoltea se takodje može uspešno tretirati metodama: PRP, Mezoterapija, Biorevitalizacija lica i Hijaluron fileri.
Više o ovim metodama saznajte klikom na link: PRPMezoterapija, Biorevitalizacija licaHijaluron fileri, Bioarmiranje vrata

Pre početka bilo kog tretmana za regeneraciju, oporavak i podmladjivanje kože, savetuje se detaljna digitalna analiza kože FOCUSKIN, koja predstavlja prvi korak koji će našim medicinskim kozmetolozima i doktorima dati idealne smernice za buduće tretmane.

Zadovoljni klijenti

Zakažite besplatnu konsultaciju sa našim lekarima koji će svojom stručnošću i iskustvom predložiti koja je najbolja metoda baš za Vas!

Zakažite termin za besplatne konsultacije danas!

ili nas pozovite

Pon – Pet, 0900 – 2000