Zdrava, sjajna i zategnuta koža bez bora san je svake osobe bez obzira na pol

Zato kada govorimo o koži moramo krenuti od osnovne i najvažnije stvari – Hidratacije!

Hidratacija kao osnova lepe kože

Ubrzani način života, stres, hormoni, neadekvatna ishrana i nedovoljno unošenje vode, preveliko izlaganje štetnim UV zracima, solarijum, bazeni, pušenje, zagadjenja iz okoline, nedovoljno fizičke aktivnosti kao i neadekvatna nega lica, evidentno ostavljaju trag na našoj koži. Čak i ako prilično vodimo računa o zdravom životu i negi, tu su prelazni periodi i smena godišnjih doba koja dodatno isušuju našu kožu.

Zato ako primetite da Vam je koža postala suva, da se peruta, zateže Vas pri mimici ili govoru, da upija puno kreme a bore postaju sve vidljivije, znak je da joj je potrebna dodatna hidratacija.

Hidratacija dubinskog dela kože

Hidratacija je prvi korak za zdrav i lep izgled kože. Ona podrazumeva pre svega hidrataciju iznutra, redovnim unošenjem dovoljne količine vode u naš organizam, kao i hidriranje spolja koje pomaže održavanju i čuvanju kvaliteta naše kože. Ovo je prvi i osnovni korak u očuvanju mlade i negovane kože i jedini način da ostanemo lepi što je duže moguće. Hidratacija pomaže koži da bude elastična, meka i zategnuta.

U Longa Vita Aesthetica centru hidratacija lica se radi dubinski, tako preparati prodiru u dublji sloj kože i hrane je iznutra što kreme nikako ne mogu da urade. Naše stručno osoblje, višegodišnje iskustvo lekara i provereni svetski priznati preparati daju izvanredne rezultate. Naša preporuka u ovom slučaju su Mezoterapija, Biorevitalizacija i Skin needler.

Pre i posle:

Metodu mogu primenjivati svi, bezobzira na pol i godine jer je ishrana kože važna u svakom životnom dobu. Tako ćemo duže sačuvati svežinu i mekoću naše kože, usporiti i ublažiti nastanak bora i izgledati mladje, lepše i zadovoljnije.

Pre početka bilo kog tretmana za regeneraciju, oporavak i podmladjivanje kože, savetuje se detaljna digitalna analiza kože FOCUSKIN, koja predstavlja prvi korak koji će našim medicinskim kozmetolozima i doktorima dati idealne smernice za buduće tretmane.

Zadovoljni klijenti

Počnite od početka, hidratacijom nahranite kožu iznutra i zablistajte spolja!

Zakažite termin za besplatne konsultacije danas!

ili nas pozovite

Pon – Pet, 0900 – 2000