Zdrava, lepa i negovana kosa oduvek je bila simbol zdravlja, lepote i mladosti

Savremena medicina nam nudi nekoliko rešenja za problem sa kosom koji se pre svega odnosi na uklanjanje uzroka problema i pravilno saniranje posledica.

Zaustavite opadanje, pospešite rast i nahranite kosu iz korena!

Kosa ima svoj period rasta, mirovanja i opadanja. Raste čitavog našeg života i obnavlja se u ciklusima. Čovek u proseku ima oko 100.000 dlaka na glavi. Dlake se smenjuju tj.opadaju periodično i u periodu od 6-7 godina promene se sve dlake na našoj glavi. Kakav kvalitet kose ćete imati zavisi od više faktora, kako genetskih predispozicija tako i održavanja, ishrane i nege tokom života.

Pojačano opadanje kako sezonsko tako i van njega, masno vlasište i saboreja, genetska predispozicija i hormonski disbalansi, alopecia (opadanje na pečate), stres, previše hemijskih sredstava (farbi, lakova,gelova i dr.), redovno korišćenje fena za kosu, kao i preterano izlaganje suncu i solarijumu postaju sve veći problem. Kosa gubi sjaj, živost, volumen ili je sve redja na odredjenim delovima glave.

Metode koje daju proverene rezultate

Ako Vas muči neki od ovih problema centar Longa Vita Aesthetica Vam nudi metode koje su se najbolje pokazale Mezoterapija i PRP metoda.

Mezoterapija je metoda kojom se odredjeni mezokokteli najfinijim iglicama aplikuju ispod kože i direktno hrane koren kose vitaminima, mineralima, antioxidantima, poboljšavaju prokrvljenost i cirkulaciju i tako sprečavaju opadanje i stimulišu novi i kvalitetniji rast kose. Najčešće se preporučuje ciklus od 10 tretmana. Oni mogu biti 2 puta nedeljno ali i jednom u 10 dana i naravno zavise od stanja i želja klijenta.

Poliklinika Longa Vita Aesthetica koristi najbolje svetske mezokoktele francuske labaratorije „REVITACARE“ i italijanske „PROMOITALIA“.

Ovi kokteli imaju optimalne doze vitamina, minerala, oligoelemenata, aminokiselina, minoxidila i deluju na koren dlake, hrane je iznutra, sprečavaju opadanje i pospešuju rast nove kose.

Pre i posle:

PRP metoda je tretman biostimulacije plazmom bogatom trombocitima iz Vaše sopstvene krvi. Ova revolucionarna metoda spada u domen regenerativne medicine i pokazala se izuzetno uspešnom kako kod muškaraca tako i kod žena.

Plazma se dobija centrifugiranjem Vaše krvi i najfinijim iglicama se aplikuje ispod kože glave. Apsolutno je bezbedna i nema alergijskih reakcija. Plazma bogata trombocitima hrani, stimuliše i regeneriše koren kose na najbolji mogući način. Tretman se preporučuje pre i posle presadjivanja kose da bi pripremio i stimulisao odredjeno područje na glavi radi najboljih mogućih rezultata. Broj tretmana je individualan i zavisi od stanja i potreba Vaše kose i kože glave.

Najbolje je zakazati besplatnu konsultaciju sa našim lekarom koji će odrediti terapiju najbolju baš za Vas.

Zadovoljni klijenti

Pre početka bilo kog tretmana za regeneraciju, oporavak i podmladjivanje kože, savetuje se detaljna digitalna analiza kože FOCUSKIN, koja predstavlja prvi korak koji će našim medicinskim kozmetolozima i doktorima dati idealne smernice za buduće tretmane.

Ne gubite vreme, izaberite proverene metode i višegodišnje stručno iskustvo u službi Vaše lepote!

Zakažite termin za besplatne konsultacije danas!

ili nas pozovite

Pon – Pet, 0900 – 2000