Nehirurški lifting lica

Napretkom antiage medicine, pojavili su se različiti tretmani koji daju odlične rezultate na polju podmladjivanja i zatezanja kože lica bez skalpela, bez perioda oporavka i bola.

pogledaj video

“Trougao lepote” kao pokazatelj mladosti

Promene na licu javljaju se iz više razloga: genetika, način života i navike (stres, ishrana, pušenje), neadekvatna nega, preterano izlaganje suncu, itd. Sve to dovodi do opadanja hijaluronske kiseline u koži, kolagena i elastina, koža izgleda umorno i dehidrirano, gubi se masno tkivo, obrazi počinju da padaju, gube se konture lica a bore su izraženije i vidljivije. Ovakav izgled lica poznat je kao obrnuti ”trougao lepote“ i daje nam umoran i tužan izgled lica.

Ukoliko ne želite da idete na hirurške tretmane, ili se plašite same intervencije, bola i oporavka, Longa Vita Aesthetica Vam nudi nekoliko antiage metoda kojima možete vratiti konture lica, dodati volumen, podmladiti kožu i dobiti efekat koji ste želeli.

Antiage tretmani za efekat liftinga lica

Predlažemo Vam revolucionarni Med Contour Multipower aparat. Pre svega tretman je potpuno bezbedan i bezbolan a efekti se vide već nakon prvog tretmana. Njegova sonda iz Med Visage linije za lice koristi tehnologiju ultrazvuka i radiofrekvencije i pruža dubinski tretman licu, vratu i dekolteu. Nakon tretmana koža je vidno zategnutija, glatka i elastična.

Tretman podstiče proizvodnju prirodnog kolagena i tako postepeno i prirodno podmladjuje kožu. U toku tretmana tretira se celo lice: čelo, očni kapci, podočnjaci, nazolabijalne i pušačke bore oko usana, područje obraza i jagodica kao i podbradak i linija vilice. Rezultate vidite odmah a vremenom postaju sve bolji proizvodnjom Vašeg sopstvenog kolagena koji zateže i podmladjuje kožu dajući joj jedar i mladalački izgled.

Pre i posle:

Pored ovog tretmana, Longa Vita Aesthetica Vam nudi i sve ostale antiage tretmane: PRP , BotoxMezonitiHijaluron Fileri i Mezoterapija. Naša preporuka je da zakažete besplatne konsultacije sa našim lekarom koji će u zavisnosti od Vaših želja i stanja Vaše kože odrediti najbolju antiage metodu baš za Vas!

Pre početka bilo kog tretmana za regeneraciju, oporavak i podmladjivanje kože, savetuje se detaljna digitalna analiza kože FOCUSKIN, koja predstavlja prvi korak koji će našim medicinskim kozmetolozima i doktorima dati idealne smernice za buduće tretmane.

Zadovoljni klijenti

Iskusni lekari i proverene metode u službi Vaše lepote!

Zakažite termin za besplatne konsultacije danas!

ili nas pozovite

Pon – Pet, 0900 – 2000