BICOM nutricionizam

BICOM aparat otkriva i rešava pravi uzrok zadržavanja kilograma! Program za mršavljenje koji je nastao nakon višegodišnjeg iskustva i odličnih rezultata u radu sa klijentima u našoj Longa Vita Poliklinici.

Put do željene linije postoji!

Da li ste nezadovoljni svojom figurom i želite da zdravo i bezbedno postignete savršenu liniju? Da li već neko vreme pokušavate sa raznim dijetama koje ne daju trajne efekte? Ili možda vodite računa o količini ali sve što pojedete se „lepi“ baš tamo gde ne treba? Možda vam se metabolizam promenio nakon porođaja ili neke druge hirurške intervencije, a možda su promene došle sa godinama. Nekad je gojaznost predispozicija genetike a nekad posledica određene medicinske dijagnoze.

U koju god grupu da spadate, znajte da put do željene linije postoji! Kada prvo preciznim testiranjem nađemo uzrok, možemo konačno da krenemo zdravim i bezbednim putem ka zdravijoj i lepšoj verziji sebe!

Bicom testiranje i tretmani u cilju mršavljenja

Preciznim i detaljnim testiranjem na Bicom kvantnom aparatu, potpuno bezbolno i bezbedno otkrivamo pravi uzrok zadržavanja kilograma. Nekada te uzroke znamo ali vrlo često postoje i oni prikriveni, novi ili stari, uzročno-posledično vezani za neko stanje ili proces u organizmu. Često ne pridajemo značaj simptomima poput nadimanja, pospanosti, umora…a možda baš oni pokazuju određenu intoleranciju i bespotrebno trošenje energije, usporavanje metabolizma i gomilanje kilograma, zbog neke namirnice koja nam ne odgovara.

Baš zato što je svaki organizam različit, ne možemo primeniti istu dijetu i iste savete svakome ko želi da redukuje kilažu.

Restriktivne dijete često daju brze rezultate ali naprave druge, ozbiljnije zdravstvene probleme. Zato je najpravilnije i najbezbednije poći od uzroka koji je individualan kod svakog ponaosob. To može biti: usporen metabolizam, digestivni problemi, zadržavanje tečnosti, usporen rad organa za izlučivanje, emotivno prejedanje, hormonski disbalans, neodgovarajući ili prekomeran unos jednolične hrane, manjak vitamina, minerala, esencijalnih masti koje utiču na metaboličke procese, opterećenje organizma parazitima, gljivicama…itd. Sve ove uzroke možemo otkriti potpuno bezbolno na Bicom biorezonantnom aparatu. I to nije sve, nakon što otkrijemo uzrok i dobijemo precizne rezultate, možemo terapeutski tretirati svaki od navedenih uzroka i dovesti vas u psihofizički balans!

Šta podrazumeva Bicom testiranje i tretman za mršavljenje

Dok udobno sedite u fotelji, postavljate pitanja i dobijate korisne savete, moguće je testirati i kroz tretmane tretirati:
  • Test intolerancije na hranu na preko 200 namirnica koje najčešće koristimo u ishrani, otkrivanje i tretiranje glavnog alergena
  • Provera na prisustvo patogenih organizama (gljivice, paraziti, bakterije…) i čišćenje organizma od istih
  • Detoksikacija celog organizma, posebno organa za izlučivanje
  • Uspostavljanje balansa u crevima i regulisanje probave, čime pojačavamo apsorpciju hranljivih materija i ubrzavamo metabolizam
  • Oslobadjanje od toksina, štetnih zračenja i blokada
  • Program za metabolizam masti, ugljenih hidrata i protena
  • Provera hormonskog statusa i žlezda
  • Provera vitamina, minerala, enzima, suplemenata…
  • Provera emotivnih stanja i osećaja kroz Bahove kapi koja za posledicu imaju emotivno prejedanje
Prohodnost svih energetskih meridijana i balans čakri

Nakon testiranja dobijete rezultate testa intolerancije na hranu, savete za pravilnu ishranu, predloge za suplemente i dodatke, preporučeni plan ishrane najbolji za vas i toplu preporuku da dolazite na tretmane jednom u sedam do deset dana koji će eliminisati sve ono loše (poput glavnog alergena i svega što opterećuje organizam) a stimulisati sve metaboličke procese, izbacivanje tečnosti i toksina, harmonizaciju meridijana i žlezda i svega onog što je potrebno da na najbolji i najbezbedniji način počnete da gubite kilograme.

Ovaj program za mršavljenje nastao je nakon višegodišnjeg iskustva i odličnih rezultata u radu sa klijentima u našoj Longa Vita Poliklinici. Ono što ovo testiranje i tretman razlikuje od drugih je detaljan i posvećen pristup svakom ponaosob koji ima za cilj ne samo gubljenje kilograma već vraćanje tela u psihofizički balans detoksikacijom na ćelijskom nivou, pokretanjem metabolizma, balansiranjem energija i stvaranjem zdravih prehrambenih navika prema onome što vašem telu najviše odgovara, što sve zajedno omogućava da dobijeni rezultati traju i da ih održavate na duže vreme.

I ne zaboravite, biorezonantno testiranje može pomoći i onima koji su zadovoljni svojom linijom, tako što će im dati prave smernice šta je najbolje da konzumiraju i šta je to što im treba da održe svoj organizam u psihofizičkom balansu. Detaljnije o kvantnoj medicini i Bicom aparatu možete pročitati na sajtu naše poliklinike www.longavita.rs

Za Vas koji želite još brže rezultate, Longa Vita Aesthetica centar nudi i nekoliko provereno dobrih tretmana za trajno uklanjanje masnih naslaga poput MCM aparatamezoterapije telalipolizemasaže

Pored svega gore navedenog, možemo vam ponuditi i pregled na našoj InBody 270 vagi koja daje precizne izveštaje o svim relevantnim stavkama za održavanje telesne težine i zdravlja poput tačnih mera težine, mišića, masnog tkiva, telesnih tečnosti, minerala, proteina…i preporuka za kalorijski unos. Detaljnije o ovoj proceduri uskoro

Naša stručnost, Vaša posvećenost i odlučnost i provereno dobri tretmani Bicom biorezonantnog aparata i anti-age medicine, dobitna su kombinacija za željeni izgled na obostrano zadovoljstvo!

Zadovoljni klijenti

Neka Vaš novi izgled bude naša najbolja pokretna reklama!

Zakažite termin za besplatne konsultacije danas!

ili nas pozovite

Pon – Pet, 0900 – 2000