Masaže koje pokreću Vaše telo i duh!

Zakaži masažu

Oslobodite se svakodnevnog stresa

Poznat Vam je osećaj nakon masaže, Vaš um je jasniji a Vaše telo opuštenije. Povremena masaža Vam omogućava da se osećate prijatno i opušteno, ali redovna masaža može učiniti mnogo više. Zajedno sa našim iskusnim terapeutom, redovnim masažama prilagodjenim Vašem telu i potrebama, dovedite svoje um u stanje mira, a Vaše mišiće opustite i spremite za nove izazove.

Benefiti masaže

Redukuje stres

Redukuje stres

Stres je povezan sa tenzijom koju osećate u predelu ramena. Takodje utiče na Vaše srce i krvni pritisak. Masažom umanjujete napetost mišića, ublažavate hronične i akutne bolove, i olakšavate da se stresne situacije mnogo lakše podnesu.

Poboljšava položaj tela

Poboljšava položaj tela

Sedenje u kancelariji za računarom, duge vožnje automobilom uticale su da loša pozicija tela postane naša svakodnevnica i loša navika. Masaža opušta mišiće i zglobove i ujedno vraća prirodne pokrete tela, a samim tim poboljšava držanje i položaj celog tela.

Pojačava cirkulaciju

Ubrzava cirkulaciju

Napetost mišića utiče i na našu cirkulaciju krvi u telu. Masaža pomaže da se opuste hronično napeti mišići kako bi se povećala cirkulacija krvi u glavi i udovima, a samim tim pomaže i da se izbace toksini iz našeg tela.

Vaš terapeut Mila Dilić

U Centru Longa Vita Aesthetica možete uraditi relax, medicinsku, anticelulit masažu, kao i limfnu drenažu.

Mila je rodjena 1983 u Nišu. Diplomirala na Višoj medicinskoj školi u Beogradu 2007god.- smer viši fizioterapeut a zatim na Visokoj zdravstvenoj školi strukovnih studija u beogradu 2010god.- smer strukovni fizioterapeut. Polozila državni ispit sa Višom i Visokom školom. Poseduje licencu sa Višom školom od 2013 god. Nakon diplomiranja radila u Institutu za lečenje i rehabilitaciju Niška banja, u kozmetičkom salonu Medeja i Ambulanti za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Elite rehab.

Član je Društva fizioterapeuta Srbije od 2013 god. I učesnik 7. kongresa fizioterapeuta Srbije kao član organizacionog odbora.

Vaš terapeut Mila Dilić

Poklon vaučer

Jer sreću možete kupiti

Poklonite vaučer za masažu čitavog tela Vašim dragim osobama,
oslobodite ih od svakodnevnog stresa i učinite ih zdravijim,
srećnijim i veselijim.

Više o poklon vaučeru

Zakažite masažu danas!

Masaže nisu luksuz. One su sastavni deo dobrog zdravlja i dobrog raspoloženja. Zakažite masažu danas, i uživajte u svim čarima koja Vam masaža pruža. Zakažite masažu pozivom na broj:

+381 69 11 22 359

Pon - Pet, 12h - 18h

Najčešće postavljana pitanja

Koliko često se radi anticelulit masaža?

Ako se radi klasična anticelulit masaža potrebno je uraditi seriju od 10 masaža koje se izvode svaki dan. Ubrzanje cirkulacije i stimulacija limfe je optimalna vremenu razmaka izmedju tretmana. Najbolje bi bilo serije ponavljati na svakih 6 meseci.

Isključivo ako je trudnoća normalna, jer se masažom normalizuje nivo kiseonika, omogućava dobar metabolizam, bolje izbacivanje toksina. Masaža se izvodi tako što trudnica leži na boku, a pod glavu, između nogu i ispod stomaka se stave jastučići da bi omogućili što udobniji položaj. Masaža mora biti bez jakih i naglih pritisaka. Masira se gornji deo leđa, ruke i noge. Donji deo leđa i stomak se ne diraju, već samo lagano premazuju uljem, koje mora biti pažljivo odabrano jer jer mnogim trudnicama smetaju snažni mirisi.

Kao i kod vežbanja i plivanja, najbolje je izbeći obrok devedeset minuta pre masaže. Pošto masaža povećava protok krvi na mestima koja se masiraju, smanjen protok krvi u sistemu za varenje može da izazove blage teskobe sa varenjem, ukoliko se masaža obavlja “na pun stomak”.

Za dolazak na masažu moraju postojati 2 bitna razloga: zbog estetskog efekta (bolji tonus, uklanjanje celulita i održavanje tela u sportskoj formi) i za postizanje medicinskog efekta (opustiti mišiće i zglobove, kako bolesne tako i zdrave) Ne postoji tačno odredjeno koliko često se treba masirati. Jednom do dva puta nedeljno je optimalno ali to svaka osoba odredjuje prema sopstvenim potrebama.