Modeliranje i nadoknada volumena lica

Svež, podmladjen i zategnut izgled lica, moguće je postići i bez hirurških intervencija. Ispravljanje sitnih nepravilnosti, dodavanje volumena i modeliranje lica, dovode do simetrije koja daje lepotu i mladost.

Tajna savršeno simetričnog lica

Da li ste primetili sve više poznatih ličnosti koje izgledaju lepše i mladje a ne možete tačno da odredite koje intervencije su uradjene na njihovom licu? Možda ste skoro sreli prijatelja ili prijateljicu koji izgledaju odmorno, osveženo i prosto zrače samopouzdanjem i lepotom? Verovatno ste se pitali koja je tajna takvog izgleda a znate da nisu imali hiruršku intervenciju. Reč je o hijaluron filerima.

Hijaluron fileri su zadnjih godina kako u svetu tako i kod nas postali potpuni hit. Njihova primena je široka i omogućava nam korekcije kakve su ranije mogle da se zamisle samo hirurškim putem. Tretmanom koji traje najviše do sat vremena moguće je promeniti izgled lica suptilno i efektno dajući Vam samopouzdanje koje ste oduvek želeli.

Hijaluron fileri u službi Vaše lepote

U zavisnosti od oblika Vašeg lica kao i individualnih želja klijenta, hijaluron filerom se veoma uspešno može modelirati lice tj. dodati ili vratiti volumen obrazima, obnoviti konture i korigovati sitne nedostatke poput udubljenja na bradi ili nosu. Osim korekcija, hijaluron fileri podmladjuju celokupnu kožu lica, njima se mogu popuniti i bore, pa se tako dobija jedar i svež izgled koji zrači mladošću i samopouzdanjem.

Svaki hijaluron filer sadrži odredjenu dozu hijaluronske kiseline koju mi već imamo kao sastavni deo kože ali se vremenom gubi. Ona ima sposobnost vezivanja velike količine vode i aplikovana ispod kože, stvara visokoelastičnu mrežu za vezivanje kolagena, tako povećava volumen, popunjava bore i hidratizuje celo lice.

Pre i posle:

Longa Vita Aesthetica koristi najpoznatije svetske brendove hijaluron filera koji su pokazali odlične rezultate. Treba znati da postoji više vrsta hijaluron filera koji se biraju u zavisnosti od regije koja se radi, tako da hijaluron za modeliranje, popunjavanje bora i povećanje usana nije isti. Oni se razlikuju po gustini i sastavu i traju od 9-14 meseci.

Koliko će dugo efekat hijalurona trajati kod Vas, zavisi od enzima hijalurodinaze koji ga prirodno razlaže u koži. Zato kod nekih klijenta efekat bude i znatno duži.

Pre početka bilo kog tretmana za regeneraciju, oporavak i podmladjivanje kože, savetuje se detaljna digitalna analiza kože FOCUSKIN, koja predstavlja prvi korak koji će našim medicinskim kozmetolozima i doktorima dati idealne smernice za buduće tretmane.

Zadovoljni klijenti

Ispravite sitne nepravilnosti, korigujte ono što želite i podmladite se nakon jednog tretmana!

Zakažite termin za besplatne konsultacije danas!

ili nas pozovite

Pon – Pet, 0900 – 2000