JUL I LIPOLIZA OD „AKCIJE“

LIPOLIZA

UZ DVE REGIJE LIPOLIZE – KAO POKLON JOŠ JEDNA ILI ZATEZANJE RUKU 

(po Vašem izboru)

    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Липолизата е все по-популярен нехирургичен метод за премахване на натрупани мастни депа т. нар „възглавници“ и оформяне на тялото. Методът е известен още като "нехирургична липосукция", тъй като позволява премахването на специфични мастни натрупвания, които не желаете, благодарение на инжектирани вещества, които водят до разрушаване на мастните клетки.

Липолизата трайно намалява броя на мастните клетки в третираната област, което е изключително важно, защото означава, че няма йо-йо ефект, т.е. връщане на килограмите, ако се придържате към здравословни навици и правилно хранене.

Липолизата най-често се използва върху части от тялото, които не могат да бъдат адекватно оформени чрез упражнения или диета. Най-често се прилага върху вътрешната и външната страна на бедрата и коленете, стомаха, ханша, ръцете и двойната брадичка.

Kod nas se uvek uz lipolitičke koktele kombinuju i kokteli za intenzivno zatezanje kože, jer samo kombinacija te dve procedure daje prave i izvanredne rezultate!

 

Липолиза се извършва чрез прилагане на липолитици (фосфатидилхолин и деоксихолат) чрез микроинжекции директно в мастната тъкан. Това е естествено вещество, получено от соя, и в медицината тази процедура вече се използва за лечение на мастен черен дроб и предотвратяване на мастни кръвни съсиреци. В този случай дозата на фосфатидилхолин е значително по-висока, отколкото при липолизата.

Kada se ubrizga u masno tkivo, dolazi do razgradnje masnih ćelija, a zatim i njene eliminacije iz organizma. Proces razlaganja masti i njenog prirodnog izbacivanja iz organizma traje 4-8 nedelja i tada su rezultati najuočljiviji.

Tretman se radi najfinijim iglicama, traje do 30 minuta i ne spada u bolne. Nakon tretmana može se javiti crvenilo i otok tretirane regije kao i osetljivost na dodir.

 

 

Zakažite svoj termin i iskoristite sjajan paket koji ne popušta kada je upornost u borbi protiv masnih naslaga u pitanju!

069 11 22 359 ili na office@aesthetica.rs