JUL I LIPOLIZA OD „AKCIJE“

LIPOLIZA

UZ DVE REGIJE LIPOLIZE – KAO POKLON JOŠ JEDNA ILI ZATEZANJE RUKU 

(po Vašem izboru)

    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Lipoliza je sve popularnija nehirurška metoda ukljanjanja nagomilanih masnih naslaga tkz. „jastučića“ i oblikovanja tela. Metoda je još poznata i kao „nehirurška liposukcija“ jer omogućava da se odstrane konkretne masne naslage koje ne želite, zahvaljujući ubrizganim supstancama koje dovode do destrukcije masnih ćelija.

Lipolizom se trajno smanjuje broj masnih ćelija u tretiranoj regiji, što je izuzetno važno jer znači da nema jo-jo efekta tj. vraćanja kilograma, ukoliko se pridržavate zdravih navika i pravilne ishrane.

Lipolizu najčešće koristimo na delovima tela koji se vežbanjem ili dijetom ne mogu adekvatno oblikovati. Najčešće se primenjuje na unutrašnjoj i spoljašnjoj strani butina i kolena, stomaku, bokovima, rukama i podbradku.

Kod nas se uvek uz lipolitičke koktele kombinuju i kokteli za intenzivno zatezanje kože, jer samo kombinacija te dve procedure daje prave i izvanredne rezultate!

 

Tretman lipolizom se izvodi apliciranjem lipolitika (fosfatidilholina i dezoksiholata) mikroinjekcijama direktno u masno tkivo. To je prirodna supstanca koja se dobija iz soje i u medicini se ovaj tretman već upotrebljava za tretiranje masne jetre i prevenciju masnih krvnih ugrušaka. U tom slučaju doza fosfatidilholina je znatno veća nego prilikom lipolize.

Kada se ubrizga u masno tkivo, dolazi do razgradnje masnih ćelija, a zatim i njene eliminacije iz organizma. Proces razlaganja masti i njenog prirodnog izbacivanja iz organizma traje 4-8 nedelja i tada su rezultati najuočljiviji.

Tretman se radi najfinijim iglicama, traje do 30 minuta i ne spada u bolne. Nakon tretmana može se javiti crvenilo i otok tretirane regije kao i osetljivost na dodir.

 

 

Zakažite svoj termin i iskoristite sjajan paket koji ne popušta kada je upornost u borbi protiv masnih naslaga u pitanju!

069 11 22 359 ili na office@aesthetica.rs