AKCIJE MESECA NOVEMBRA

Novembar je pravo vreme da se posvetite sebi i da se lagano pripremite za euforiju koju nosi mesec decembar i pretpraznična atmosfera.

Dani su kraći i hladniji, samim tim i životni tempo je usporeniji, tako da je sada idealno vreme da se posvetite sebi i beauty tretmanima.

Vodeći se tom logikom, želimo da vas dodatno motivišemo da se u novembru mesecu odlučite na neki od tretmana koji mogu samo pozitivno da utiču na vaše zdravlje i samopouzdanje.

 Tretman botoxom

Jesen sa sobom donosi nagle promene temperature, što predstavlja šok za kožu lica, koja se u tim uslovima dodatno suši i zateže. Osim toga, vašoj koži lica je potreban oporavak od leta i prevelikog izlaganja suncu koje dodatno izaziva pojavu finih linija i bora. Dakle, vreme je za botox!

Naš Longa Vita Aesthetica centar koristi isključivo originalni proizvod kompanije ALLERGAN® koji je odobren i sertifikovan za upotrebu. U Americi je poznat kao BOTOX®, a u evropi pod imenom VISTABEL®.

Iskusan lekar sa višegodišnjim iskustvom i originalni proizvod donose pravi rezultat.

Zato, birajte za sebe kvalitet i profesionalizam!

POVOLJNOSTI TOKOM NOVEMBRA

Za urađene dve regije ostvarujete 10% popusta (180e umesto 200e)

 Za urađene tri regije ostvarujete 20% popusta (240e umesto 300e)

Лазерна епилация

Već ste upoznati sa pravilom da se epilacija ne radi tokom letnjih meseci jer je potrebno da dve nedelje pre i posle tretmana izbegavate izlaganje suncu.

Takođe, za potpun efekat epilacije, potrebno je više tretmana, sa određenim pauzama između njih, te je zato najbolje da sa epilacijom počnete na vreme i pametno rasporedite tretmane.

Mi predlažemo da počnete na jesen i do proleća ćete biti spremne da pokažete svoju negovanu i glatku kožu, bez neželjenih dlačica.

Naš Longa Vita Aesthetica centar poseduje  2 lasera za epilaciju: DIODNI i IPL AFT-SHR. Ova dva lasera zajedno deluju na svim tipovima kože, svakoj boji tena i dlake i svakoj jačini dlake.

 

 

POVOLJNOSTI TOKOM NOVEMBRA

Uz tretman epilacije celih nogu poklanjamo epilaciju dubokih prepona

Uz tretman epilacije celih ruku poklanjamo epilaciju pazuha

Uz tretman epilacije nausnica i brade poklanjamo epilaciju zulufa

BICOM нутриционизъм

Zdravo i postepeno mršavljenje je ključ dugoročnih i sigurnih rezultata. Postepenim radom na sebi, do proleća ćete sigurno moći da obučete svoju omiljenu haljinu.

Sada je pravo vreme da počnete svoj put do vitke linije i zdravlja jer nam predstoji period slava i praznika, koji predstavlja veliki izazov u pogledu preterivanja u hrani i opterećivanja crevnog sistema.

Zato vam preporučujemo BICOM nutricionizam.

Biorezonantna dijagnostika nam omogućava da otkrijemo poremećaje u telu tj. energetske blokade i disbalanse merenjem frekvencija i vibracija tela, organa, patogena i hrane. Tako možemo otkriti pravi uzrok poremećaja metabolizma.

Bicom nutricionisticko testiranje obuhvata:

Testiranje na BICOM aparatu prati i merenje visine i sastava tela na InBody vagi koja precizno pokazuje koliko imate masti i vode, a koliko koštano-mišićne mase. Takođe, daje tačne kalorijske procene i preporuke za postizanje najboljih rezultata.

Nakon testiranja i merenja, dobijate personalizovani plan ishrane koji je kreiran na osnovu pregleda i onome što vašem telu treba u ovom trenutku.

Napredak se prati kontrolama, a rezultat ubrzava BICOM terapijama.

 

POVOLJNOSTI TOKOM NOVEMBRA

Uz pregled na BICOM aparatu, terapije dobijate po ceni od 2.500 dinara, umesto 3.000.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *