AKCIJE MESECA NOVEMBRA

Novembar je pravo vreme da se posvetite sebi i da se lagano pripremite za euforiju koju nosi mesec decembar i pretpraznična atmosfera.

Dani su kraći i hladniji, samim tim i životni tempo je usporeniji, tako da je sada idealno vreme da se posvetite sebi i beauty tretmanima.

Vodeći se tom logikom, želimo da vas dodatno motivišemo da se u novembru mesecu odlučite na neki od tretmana koji mogu samo pozitivno da utiču na vaše zdravlje i samopouzdanje.

 Tretman botoxom

Jesen sa sobom donosi nagle promene temperature, što predstavlja šok za kožu lica, koja se u tim uslovima dodatno suši i zateže. Osim toga, vašoj koži lica je potreban oporavak od leta i prevelikog izlaganja suncu koje dodatno izaziva pojavu finih linija i bora. Dakle, vreme je za botox!

Naš Longa Vita Aesthetica centar koristi isključivo originalni proizvod kompanije ALLERGAN® koji je odobren i sertifikovan za upotrebu. U Americi je poznat kao BOTOX®, a u evropi pod imenom VISTABEL®.

Iskusan lekar sa višegodišnjim iskustvom i originalni proizvod donose pravi rezultat.

Zato, birajte za sebe kvalitet i profesionalizam!

POVOLJNOSTI TOKOM NOVEMBRA

Za urađene dve regije ostvarujete 10% popusta (180e umesto 200e)

 Za urađene tri regije ostvarujete 20% popusta (240e umesto 300e)

Laserska epilacija

Već ste upoznati sa pravilom da se epilacija ne radi tokom letnjih meseci jer je potrebno da dve nedelje pre i posle tretmana izbegavate izlaganje suncu.

Takođe, za potpun efekat epilacije, potrebno je više tretmana, sa određenim pauzama između njih, te je zato najbolje da sa epilacijom počnete na vreme i pametno rasporedite tretmane.

Mi predlažemo da počnete na jesen i do proleća ćete biti spremne da pokažete svoju negovanu i glatku kožu, bez neželjenih dlačica.

Naš Longa Vita Aesthetica centar poseduje  2 lasera za epilaciju: DIODNI i IPL AFT-SHR. Ova dva lasera zajedno deluju na svim tipovima kože, svakoj boji tena i dlake i svakoj jačini dlake.

 

 

POVOLJNOSTI TOKOM NOVEMBRA

Uz tretman epilacije celih nogu poklanjamo epilaciju dubokih prepona

Uz tretman epilacije celih ruku poklanjamo epilaciju pazuha

Uz tretman epilacije nausnica i brade poklanjamo epilaciju zulufa

BICOM nutricionizam

Zdravo i postepeno mršavljenje je ključ dugoročnih i sigurnih rezultata. Postepenim radom na sebi, do proleća ćete sigurno moći da obučete svoju omiljenu haljinu.

Sada je pravo vreme da počnete svoj put do vitke linije i zdravlja jer nam predstoji period slava i praznika, koji predstavlja veliki izazov u pogledu preterivanja u hrani i opterećivanja crevnog sistema.

Zato vam preporučujemo BICOM nutricionizam.

Biorezonantna dijagnostika nam omogućava da otkrijemo poremećaje u telu tj. energetske blokade i disbalanse merenjem frekvencija i vibracija tela, organa, patogena i hrane. Tako možemo otkriti pravi uzrok poremećaja metabolizma.

Bicom nutricionisticko testiranje obuhvata:

Testiranje na BICOM aparatu prati i merenje visine i sastava tela na InBody vagi koja precizno pokazuje koliko imate masti i vode, a koliko koštano-mišićne mase. Takođe, daje tačne kalorijske procene i preporuke za postizanje najboljih rezultata.

Nakon testiranja i merenja, dobijate personalizovani plan ishrane koji je kreiran na osnovu pregleda i onome što vašem telu treba u ovom trenutku.

Napredak se prati kontrolama, a rezultat ubrzava BICOM terapijama.

 

POVOLJNOSTI TOKOM NOVEMBRA

Uz pregled na BICOM aparatu, terapije dobijate po ceni od 2.500 dinara, umesto 3.000.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *