Jana Radulović – Najlepša devojka Srbije

Na izboru za Mis sveta, za najlepšu devojku Srbije takmičile su se devojke iz čitave zemlje! Titulu najlepše ponela je Nišlijka Jana Radulović!

Ona će predstavljati našu zemlju na regionalnom izboru za MISS EARTH koji će se održati na Filipinima!

 

  • Da li se sećate kako je Longa Vita Aesthetica centar započeo saradnju sa sada već i zvanično – NAJLEPŠOM DEVOJKOM SRBIJE?

 

Saradnja Longa Vita Aesthetica centa i Jane Radulović počela je još pre par godina, kada se naš centar našao u ulozi jednog od glavnih sponzora izbora za Miss juga Srbije, sa željom da podrži sve devojke iz Južne Srbije, a na naše zadovoljstvo nastavila se sve do danas!

Klikom na link možete se podsetiti kako je to izgledalo 2017. godine – https://www.aesthetica.rs/blog/longa-vita-aesthetica-na-izboru-za-miss-juga-srbije-galerija/

Janin rad i uspehe pratimo još od tada i negujemo njenu prirodnu lepotu.

 

JANA RADULOVIĆ – LONGA VITA AESTHETICA – KAMPANJA „KRALJICA MATURE“

 

Jani čestitamo na zasluženoj tituli i želimo joj puno sreće i uspeha na izboru za MISS EARTH i budućem radu.

 

MISS EARTH SERBIA 2020

 

DAN SA JANOM U LONGA VITA AESTHETICA CENTRU! 

 

JANA SE DOGOVARA SA NAŠOM DR JELENOM KAKO DA MALIM PROMENAMA ULEPŠA SVOJ IZGLED. NAKON RAZGOVORA BEZBOLNO ZA PAR MINUTA PROCEDURA JE GOTOVA.

 

JANA DOLAZI NA KONTROLU I MASAŽU 7 DANA NAKON INTERVENCIJE I ODLAZI ZADOVOLJNA I NASMEJANA!

 

 

Neka Vaše želje postanu stvarnost, a Vaša tajna lepog, mladog i zategnutog izgleda postane Longa Vita Aesthetica! Konsultacije su potpuno besplatne ali se unapred zakazuju. Javite se na 069/1122359 i otkrijte kako da malim promenama ulepšate svoji izgled!