BAHOVE KAPI: Kap po kap do balansa i zdravlja na prirodan način

 Čovek je srećan i zdrav dok je u harmoniji sa svojom prirodom – ne sa onim što glumi da jeste, već sa onim što zaista jeste. Kada se poremeti ta harmojia javljaju se posledice, najpre psihičke, a onda i one koje utiču na celokupno zdravlje organizma.

Od ove pretpostavke u svom radu i istraživanju, dvadesetih godina prošlog veka krenuo je dr Edvard Bah, britanski bakteriolog i homeopata.

Spajajući iskustvo u biohemijskoj laboratoriji sa holističkim pristupom čoveku , koji zdravlje posmatra kao stanje celokupnog bića, sastavljenog od fizičkog i emocionalnog – Bah je osmislio 39 cvetnih preparata koji tretiraju skoro sva stanja i emocije u kojima se ljudi nalaze.

Ovih 39 esencija do danas su ostale poznate kao Bahove kapi.

Verujući da priroda ima odgovor za sve naše probleme, dr Bah je tražio jednostavno, praktično i delotvorno rešenje koje će čoveka vratiti u idealni balans u kojem nema potrebe za bolešću.

Svaka od 39 vrsta kapi je osobena ali i komplementarna sa drugim kapima, te pravilnom kombinacijom svaki čovek dobija baš ono što mu je potrebno kako bi povratio unutrašnji sklad celog organizma.

Tako Bahovi preparati pomažu da se prevaziđu prepreke kao što su: nesigurnost, posesivnost, strah, nestrpljivost, ravnodušnost, sumnja, pesimizam…

Te da se odneguju pozitivne osobine: saosećanje, duševni mir, postojanost, snaga, tolerancija, opraštanje, hrabrost…

Preparati su potpuno bezbedni , mogu ih koristiti deca i životinje, mogu se kombinovati međusobno, kao i sa svim ostalim terapijama koji sprovodite.

Ono što je važno jeste da se utvrdi koja je esencija, ili koja kombinacija preparata potrebna svakom čoveku. U Longa Vita Aesthetica centru se ovo precizno utvrđuje putem najmodernije dijagnostike Bicom biorezonantnim aparatom.

Konačnu i pravu kombinaciju Bahovih kapi dobijate od lekara i iskusnih Bahovih praktičara. Pored savremene dijagnostike, druga karika u lancu ozdravljenja i povratka sebi, upravo je razgovor i konsultacija sa Bahovim praktičarem. U prijatnoj i opuštenoj atmosferi, sa osobom koja je iskreno zainteresovana da pomogne – nepogrešivo se dolazi do prave kombinacije.

Kapi se najčešće koriste 2-4 puta dnevno ili po potrebi, a o njihovoj delotvornosti gotovo čitav vek nakon otkrivanja, govori sve veći broj korisnika u svetu, ali i kod nas.

Otklonite disbalanse i loše osećaje koji vam mogu ozbiljno ugroziti zdravlje, povratite  harmoniju sa sobom i svetom oko vas na najprirodniji način uz Bahove cvetne kapi.

Javite se još danas na 0691122359 ili office@aesthetica.rs  i zakažite besplatne konsultacije!