BICOM MRŠAVLJENJE: Najbolje mršavljenje ikada

Upravo ove reči iskoristila je jedna zadovoljna klijentkinja koja je posle isprobanih mnogih dijeta i treninga konačno bila zadovoljna svojom linijom – Ovo je najbolje mršavljenje ikada.

Ovako priču o BICOM mršavljenju započinju u Longa Vita Aesthetica centru.

Iskustvo u radu sa BICOM aparatima za kvantnu dijagnostiku i terapiju koje su kao pioniri, a potom i lideri u kvantnoj medicini stekli tokom proteklih godina u Poliklinici Longa Vita, uspešno su primenili i na polju estetske medicine.

Upravo je BICOM aparat taj koji otkriva i rešava pravi uzrok zadržavanja kilograma. Raznorazne dijete, rigorozni treninzi i režimi često ne daju željene efekte, posebno kada gojaznost imamo kao genetsku predispoziciju. Ponekad efekti koje dobijamo nisu na „željenim mestima“ na telu. Neretko, dijete ili vežbe koje su delovale do porođaja, ili nekih medicinskih zahvata i operacija, prosto prestanu da deluju.

Ako spadate u bilo koju od ovih grupa, znajte da put do željene linije i dalje postoji, i počinje preciznim testiranjem. Kada nađemo uzrok otvara se ne samo pravi, već i  zdrav i bezbedan put ka lepšem izgledu i zdravijem životu.

Bicom testiranje i tretman za mršavljenje

Često ne pridajemo značaj simptomima poput nadimanja, pospanosti ili umora, a može se desiti da baš oni pokazuju intoleranciju na određenu namirnicu koja izaziva usporavanje metabolizma i gomilanje kilograma. Hormoski disbalans, manjak vitamina, minerala ili esencijalnih masti, opterećenje organizam parazitima i gljivicama – ovo su samo neki od potencijalnih uzoroka hronične gojaznosti koje bezbolno i jednostavno otkivamo testiranjem na Bicom biorezonantnom aparatu.

Kao rezultat ovakvog detaljnog ispitivanja dolaze personalizovana dijeta za svakog i individualni plan ishrane. Dodatno, uzročnike gojaznosti možemo ne samo otkriti, već i tretirati Bicom terapijom što u kombinaciji sa odgovarajućim unosom hrane dovodi organizam u idealan psihofizički balans.

Šta je sve moguće je testirati i kroz tretmane dobiti:

  • Test intolerancije na hranu na preko 200 namirnica koje najčešće koristimo u ishrani uz otkrivanje i tretiranje glavnog alergena
  • Provera na prisustvo patogenih organizama (gljivice, paraziti, bakterije) i čišćenje organizma od istih
  • Detoksikacija celog organizma, posebno organa za izlučivanje
  • Uspostavljanje balansa u crevima i regulisanje probave, čime pojačavamo apsorpciju hranljivih materija i ubrzavamo metabolizam
  • Oslobadjanje od toksina, štetnih zračenja i blokada
  • Program za metabolizam masti, ugljenih hidrata i proteina
  • Provera hormonskog statusa i žlezda
  • Provera vitamina, minerala, enzima, suplemenata…
  • Provera emotivnih stanja i osećaja kroz Bahove kapi koja za posledicu imaju emotivno prejedanje

Biorezonantno testiranje može pomoći i onima koji su zadovoljni svojom linijom, smernicama šta je najbolje konzumirati i šta je potrebno da se organizam održi u psihofizičkom balansu.

Ne odlažite pravu odluku više ni jedan dan. Javite se na 0691122359 i zakažite besplatne konsultacije!