Bicom nutricionizam je nastao kao potreba da pomognemo savremenom čoveku koji se nosi sa svakodnevnim izazovima pravilne ishrane. Kada brzo živimo, ne posvećujemo dovoljno pažnje ishrani koja je osnov našeg zdravlja.

Ishrana je početna i najvažnija karika u zdravlju. Hrana daje telu energiju za normalno funkcionisanje na svim nivoima. Preko hrane unosimo gradivne materije organizma:

 

Kada imamo zdrave navike u ishrani i izbalansiran unos namirnica, telo je puno energije i zdravlja. Svi poremećaji u telu kreću od disbalansa u organizmu koji nastaju kao posledica neadekvatnog unosa namirnica koje su telu potrebne.

Kako nam pomaže BICOM terapija?

Biorezonantna dijagnostika nam omogućava da otkrijemo poremećaje u telu tj. energetske blokade i disbalanse merenjem frekvencija i vibracija tela, organa, patogena i hrane. Tako možemo otkriti pravi uzrok poremećaja metabolizma koji za posledicu ima prekomerno zadržavanje kilograma, nedovoljno kilograma, malnutriciju, i dr.

 

 

Bicom nutricionisticko testiranje obuhvata:

Testiranje na Bicomu prati i merenje visine i sastava tela na InBody vagi koja precizno pokazuje koliko imate masti, vode, koštano mišićne mase… daje tačne kalorijske procene i preporuke za postizanje najboljih rezultata.

Za one koji žele detaljniji pristup proveravaju se i hormoni, test set 5 elemenata, bahove kapi i čakre, ortopedski set, neuroendokrini set i test opterećenja iz spoljašnje sredine. Svi ovo testovi daju nam preciznu i detaljnu sliku trenutnog stanja kao i pravac kojim trebamo ići u cilju postizanja željenog izgleda i poboljšanja zdravstvenog stanja na svim nivoima.

Nakon testiranja i merenja, dobijate personalizovani plan ishrane napravljen samo za vas prema pregledu i onome što vašem telu treba u ovom trenutku. Napredak se prati kontrolama i rezultat ubrzava Bicom terapijama.

Povoljnosti tokom novembra

Tokom novembra, uz pregled na BICOM aparatu, dodatne BICOM terapije dobijate po ceni od 2.500 dinara, umesto 3.000.

 

Kakav je osećaj kada krenete sa BICOM nutricionizmom?

Nakon samo nekoliko dana od kako počnete da se pridržavate naših saveta za pravilnu ishranu prilagođenih baš vama, osetićete se mnogo bolje, što će vam biti podstrek za dalji napredak.

Nakon samo par nedelja moći ćete da obučete garderobu koju dugo niste mogli i toj sreći neće biti kraja.

Nakon mesec dana zdravlje će vam biti mnogo mnogo bolje i na prvoj kontroli bićete ponosni na sebe a i mi na vas.

Kako se naš program ishrane razlikuje?

Ono što razlikuje naš program ishrane od običnih dijeta jeste to da vi stičete pravilne navike u ishrani i one vam ostaju kao životni stil, tako da ne postoji jo jo efekat.

Takođe, svojim primerom ohrabrićete i svoje najbliže, što će biti posebno afirmativno za vas i vašu porodicu.

Iako odluka može izgledati i jeste teška, odvažite se i uradite važnu stvar za sebe i svoje zdravlje.

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Vaš Longa Vita Aesthetica tim.

0691122359

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *