Nova godina za novu mene – Novogodišnji popusti

ZaBlog

Na koju god stranu da se okrenete u vreme priprema za novogodišnje i božićne praznike, videćete ljude koji su u potrazi za poklonima, iznenađenjima, aranžmanima, svime onim čime želimo da u odnosu na naše mogućnosti iznenadimo voljene, one najbliže. Složićemo se takođe da je u celoj toj stvari najbitnija jedna reč, a to je – pažnja. Zato ovo doba godine i jeste posebno, jer se setimo, usudimo, ohrabrimo da više nežnosti i pažnje posvetimo drugima.

Ipak, u današnje vreme ubrzanog tempa, kada razmak između jedne i druge nove godine deluje sve kraći i tih 365 dana sve brže prođu – ono što i češće nego ranije izostane, to je briga koju posvećujemo nama samima. Briga o zdravlju, briga o lepoti, o onom unutrašnjem, i o spoljašnjem. Rešavamo to u hodu iz meseca u mesec, godine u godinu, planirajući taj neki naš mali obrt, mali (ili veliki) come back, planirajući to naše sopstveno “renoviranje” ne toliko zbog samog spoljnog izgleda, koliko zbog onog unutrašnjeg dobrog osećaja, onog glasa u nama koji nam govori da je definitivno vreme za nas same. Naših “pet minuta”, naših par nedelja, naše godišnje doba, naša godina.

I ne, ne radi se ovde o sebičluku, već samo o tome da nam je potrebno da više budemo svoje, više zadovoljne sobom, kako bismi i drugima, ljudima oko nas, onima o kojima brinemo, volimo ih, žtvujemo se za njih, mogle da ponudimo najbolju verziju sebe.

Baš zato smo u Longa Vita Aesthetica centru odlučili da ovaj period godine, period davanja drugima, pretvorimo i u period ulaganja u sebe. Da bi početak bio dobar, da bi nova godina bila naša godina. Snizili smo cene naših najatraktivnijih usluga, a uz svaku od njih dobijate i poklon. Jer ovo je “Nova godina, za novu Tebe”.

 

 

no replies

Leave your comment