Poklon vaučer za Dan žena

Nais

Ono što lepši pol odavno zna, a u vremenu emancipacije su to (čini se) naučili i muškarci, jeste da je ženama pažnja potrebna svakoga dana. Nikakva periodična “iskupljivanja” u vidu poklona (pa i onih skupocenih) odavno ne prolaze. Ipak, jedan datum ostao nam je svima, i ženama i muškarcima, urezan u onaj emotivni korteks otkako smo našim majkama i bakama prvi put još kao mali priredili neko dečije, slatko i malo iznenađenje.

I premda je 8. mart ili Dan žena izgubio na svojoj revolucionarnoj i istorijskoj niti, i sve se manje prisećamo Klare Cetkin, Roze Luksemburg i ostalih hrabrih žena iz istorije, dobio je na emotivnom značaju, i sve nas podseća da je vreme da pažnju poklonimo nama bitnim damama, ili nas podseti (koliko god se mi pretvarale da nije tako) da budemo spremne na iznenađenja od naših muškaraca.

Kako su možda neki svoja tradicionalna rešenja za poklon u vidu cveća, nakita i bombonjera “potrošili” tokom nedavnog Dana zaljubljenih, Longa Vita Aesthetica centar ponovo izlazi u susret originalnim i elegantnim poklon vaučerima, po ukusu svake dame.

A u ovom slučaju, možete slobodno verovati u naše reči – mi znamo šta žene žele. Sve što je na Vama jeste da nam se javite ili svratite do nas kako bismo pripremili poklon zbog kojeg će vas obožavati. Pa, izvolite.

no replies

Leave your comment