SREĆNA NOVA 2021: Jer umemo da sačuvamo lepotu

Oni koji nas poznaju, znaju da rečenica iz naslova za nas nije samo fraza, već nešto što i realizujemo u praksi. I ne zbog toga što smo naučili da zaustavimo vreme, ili pronašli čarobnu formulu da ga vratimo unazad – već zbog toga što iz svakog vremena, iz svake lakše ili teže godine, mi znamo da izvučemo ono najlepše.

Zato na kraju 2020. godine koja je svima bila teška, u kojoj naša lepota nije imala dovoljno prilike da se iskaže, u kojoj smo bili sputani brigom za naše živote i zdravlje, mi ne svodimo račune, kao što to nismo činili ni krajem prethodnih godina. Mi iz godine za nama izvlačimo ono najlepše – a to je da život nije stao, ma koliko bio otežan. Nastavili smo da volimo, da se zaljubljujemo, da se venčavamo, rađamo. Znamo da, iako će nam zafaliti u albumu iz ove godine nešto više slika u svečanim toaletama, neće zafaliti osmeha.

I baš tu je naša lepota, u lepoti našeg duha, u dobrim genima koje smo nasledili od naših baka i majki, da se izborimo kad je najteže. Zato vrhunska estetska medicina koju pružamo iz godine u godinu, može da uspe, i kad je teško. Ne samo da „popravi spolja“, ne samo da poboljša utisak drugih o Vama, već da vrati vaš unutrašnji mir, da ojača Vašu unutrašnju energiju.

Zato nema lošeg niti pogrešnog trenutka da povećamo brigu o nama, jer ona ne isključuje našu brigu o drugima, već nam daje snage za nju. Zbog toga Vas i u narednoj godini čekamo na istom mestu, da popijemo kafu, da prelistamo fotografije, da se zajedno nedeljama pripremamo za važne događaje, da delimo uzbuđenje, da delimo radost, i zajedničke uspehe.

Da se zajedno još jednom uverimo da kada radimo zajedno na istom cilju, da naša lepota sa godinama ne vene, već da sa godinama sazreva.

Želimo vam mnogo zdravlja, uspeha i osmeha u 2021-oj godini.

Vaš Longa Vita Aesthetica tim