Nina Zlatković, visoki fizioterapeut

Nina Zlatković

Rođena je 1996. godine u Nišu. Diplomirala je na akademiji “Vaspitačko-medicinskih strukovnih studija” u Ćupriji, smer strukovni fizioterapeut. Položila je državni ispit i poseduje licencu od 2021. godine.

Tokom studiranja, obavljala je stručnu praksu u specijalnoj bolnici za rehabilitaciju u Sokobanji i Centru za, negu, kiropraktiku i masažu tela ‘IST MANUEL RADENKOVIĆ’ u Zaječaru, gde je I nakon diplomiranja nastavila sa radom . Svoje dalje usavršavanje i stručnu edukaciju nastavila je u prestižnoj školi za masaže “Profesional” Pedje Filipovića u Beogradu.

Njena specijalnost su antistres i relax masaže, blage, prijatne i manuelne, kojima se sjedinjavanjem protoka energije postiže maksimalno opustanje organizma. Pored opuštajućih masaža, jednako važne su i terapeutske masaže, koje zbog posledica ubrzanog načina života, smanjenja fizičke aktivnosti, rada na računaru i stresa, postaju svakodnevna potreba. Terapeutska masaža predstavlja skup prodornih i jačih manuelnih tehnika, kojima naša Nina savršeno ovladava, čime se otklanja bol i napetost u mišićima. Osim u terapiji raznih bolnih stanja i povreda jednako je korisna i masaža u uklanjanju celulita, naručito kombinacija ručne anticelulit masaže i maderoterapije. Zadovoljstvo naših klijenata i postizanje njihovih željenih rezultata predstavljaju našu najbolju reklamu.