BOTOKS – MART – AKCIJA

Kada botoks u malim dozama ubrizgava edukovani lekar u specifične mišiće, sprečava se njihova preterana kontrakcija, i time se onemogućava nastajanje bora tamo gde su najvidljivije, a uz to se smiruju već postojeće. Najčešće se primenjuje kod pacijenata između 30 i 70 godina starosti.

BOTOKS je toliko usavršen da bojazan od „zaleđenog“ izgleda gotovo ne postoji!
Mimika lica ostaje, vaše lice je normalno i ukoliko to radi stručan doktor – prostora za brigu nema!

Zato je mesec mart – mesec botoksa i dajemo popust na najtraženije tretmane! 

1. BOTOKS lica gde ide popust za dve regije 10% (umesto 200e cena je 180e)

2. BOTOKS za sve tri regije 20% ( umesto 300e cena je 240e)

Regije su horizontalne bore na čelu, vertikalna bora između obrva (glabela) i bore smejalice oko očiju

 

Svi se znoje! Znojenje je normalna funkcija organizma kojom se organizam hladi. Međutim ukoliko patite od prekomernog znojenja, ono može znatno uticati na način i kvalitet vašeg života. Uglavnom posledice obilnog znojenja su više psihološke nego fizičke prirode.

Odmah moramo da napomenemo da ne postoji ni jedan način da neko prestane da se znoji, međutim dermatološkom terapijom ili drugim metodama savremene medicine možemo uticati na to da se prekomerno znojenje reguliše!

Prekomerno znojenje se manifestuje najčešće u predelu pazušne regije, na stopalima ili dlanovima, a onoga kod koga se javlja često dovodi u neprijatne i nezgodne situacije, znatno utiče na obavljanje uobičajenih svakodnevnih aktivnosti i bitno može uticati na samopuzdanje.

Pojam kojim označavamo prekomerno znojenje je hiperhidroza.

U Longa Vita Aesthetica centru postoji mogućnost primene BOTOKSA u ove svrhe! Botoks se uspešno koristi za rešavanje problema prekomernog znojenja ispod pazuha – Hiperhidroze.

Nakon tretmana, lučenje znojnih žlezda se znatno smanjuje, a efekti tretmana traju 6 meseci, kod nekoga i do godinu dana. Tretman nije bolan, radi se kvalitetnim materijalima i ubrizgava se najfinijim iglicama. Tretman ne traje dugo, a promena u kvalitetu života vidljiva je ubrzo posle tretmana.

3. BOTOKS protiv znojenja – hiperhidroze.

Sada je vreme da tokom leta sprečite prekomerno znojenje pazuha, šaka i stopala, jer nakon urađenog tretmana zaštita od znojenja traje 6 meseci. Umesto cene od 300e – sa popustom plaćate 270e ! 

Uplata do kraja meseca – vaučer važi tri meseca od dana uplate!

Ljubav od Aesthetica Longa Vita tima ! 

 

Radno vreme:
Pon – Pet 12.00h – 18.00h
Subota na zakazivanje. Nedeljom ne radimo.

ulica: Majakovskog 34 lokal L4, 18000 Niš

telefon: +381 69 11 22 359

e-mail: office@aesthetica.rs