LIPOLIZA PODBRATKA

 Injekciona lipoliza

Jer dvostruka brada, hteli priznati ili ne, nikada nije IN.


Injekciona lipoliza je nehirurški, injekcijski tretman koji se koristi za smanjenje pojave submentalne masti ispod brade, ili onoga što je poznato kao „dvobrada“. Deoksiholna kiselina je prirodni molekul u telu koji pomaže u razgradnji i apsorpciji masti iz ishrane. Kada se ubrizga u masnoću ispod brade, uništava masne ćelije, što rezultira primetnim smanjenjem punoće ispod brade. Jednom uništene, ove ćelije više ne mogu da skladište ili akumuliraju masnoće, tako da se ne očekuje dalji tretman kada postignete željeni estetski cilj.


Nosite svoju željenu bradu.

Često dvostruka brada nije rezultat viška telesne težine. Često su krivci genetika i hormonska neravnoteža. Kada dijeta i vežbanje ne pomažu, Injekciona lipoliza može biti rešenje.

KAKO TO FUNKCIONIŠE?

Fosfatidilholin (PC) rastvoren u deoksiholatu (DC) se ubrizgava u masnoću ispod brade. To izaziva uništavanje masnih ćelija. Jednom uništene, te ćelije više ne mogu da skladište masti. Kada se postigne željeni estetski odgovor, ne očekuje se ponovni tretman.


IMA LI „NE-EFEKTA“?

Za većinu pacijenata, ODSUSTVO REZULTATA je minimalno i obično se javlja nakon prve sesije lečenja.

KADA ĆU VIDETI REZULTATE?

Većina klijenata će imati vidljive rezultate u dva do četiri tretmana. Dok pacijent može da primi najviše šest tretmana, neki klijenti doživljavaju odlične rezultate nakon samo dva tretmana.

ŠTA JE INJEKCIJSKA LIPOLIZA?
Injekciona lipoliza uključuje molekul koji se prirodno pojavljuje u telu koji pomaže u razgradnji i apsorpciji masti iz ishrane.

Injekciona lipoliza konturiše i poboljšava izgled masti ispod brade, submentalnu punoću, takođe poznatu kao „dvostruka brada“. Prošli su dani kada su liposukcija ili operacija bile jedine mogućnosti da se rešite dvostruke brade.

KO MOŽE DOBITI INJEKCIJKU LIPOLIZU?
Injekciona lipoliza se predlaže svima između 18 i 65 godina koje muči punoća ispod brade.

DA LI JE INJEKCIJSKA LIPOLIZA TRAJNA?
Da, efekti su trajni. Kada se ubrizgava, fosfatidilholin (PC) rastvoren u deoksiholatu (DC) izaziva uništavanje masnih ćelija; jednom uništene, te ćelije više ne mogu da skladište masti. Nakon tretmana, održavanje ili dodatne injekcije nisu potrebne. Rezultati su trajni.

KOLIKO TRAJE TRETMAN?
Injekciona lipoliza se obično radi u sesiji tretmana u ordinaciji od 15 do 20 minuta. Serija injekcija se daje u područje ispod brade tokom svake sesije tretmana.

KOLIKO ČESTO DOLAZIM NA TRETMAN?
Doktor će sprovoditi tretman na svake četiri nedelje. Što je dvostruka brada istaknutija, možda će biti potrebno više tretmana. Ukupna količina potrebnih tretmana je definitivno individualizovan proces o kome će lekar i pacijent razgovarati.

KOLIKO ĆE MI TRETMANA BITI POTREBNO?
Doktor će prilagoditi Vaš tretman na osnovu Vaših ciljeva lečenja. Zajedno ćete odlučiti koji je plan lečenja najbolji za vas. Mnogi pacijenti doživljavaju vidljivo poboljšanje profila brade u 2 do 4 tretmana. Povremeno je potrebno do 6 tretmana da bi se postigli željeni rezultati.

HOĆU LI JA DOŽIVETI NEŽELJENE EFEKTE?
Kao i kod bilo kojeg drugog injekcionog tretmana, možete doživeti neke neželjene efekte sa injekcijskom lipolizom. Najčešći neželjeni efekti koje vidimo su otok, modrice, bol i utrnulost. Većina neželjenih efekata su blagi do umereni i smanjuju se sa narednim tretmanima.

ŠTA DA UČINIM DA BI DOŠAO/LA DO BRŽIH REZULTATA?
Limfna masaža će optimizovati vaše rezultate povećanjem efikasnosti limfne drenaže, omogućavajući da se masne ćelije eliminišu kroz limfni sistem.

Tokom avgusta je AKCIJA 2+1 LIPOLIZA! 

 

 

Tu smo za sva potencijalna pitanja! 
Imate opciju zakazivanja i besplatnih konsultacija, što će vam znatno olakšati donošenje odluke, a sama akcija priuštiti jedan besplatan tretman lipolize. 

069 11 22 359 ili na office@aesthetica.rs