NOVEMBAR JE U AKCIJI ZA VAS!

Sjajni tretmani na popustu! Epilacija i mezoterapija kao idealan period za primenu – kada nam dolazi vreme proslava i želimo taj ultimativni GLOW!

  • Kako laseri rade?

    Diodni laser ima 2 talasne dužine od 755-808 nm i postepeno zagreva kožu sve dok ne dostigne potrebnu kumulativnu energiju u korenu same dlake. On ne izlaže koren dlake ni jednom pulsu visoke energije već koristi nisku i srednju snagu i super brze pulseve i tako postepeno povećava temperaturu subdermalnog (podpovršinskog) sloja kože kontinuiranim pomeranjem laserske glave preko tretiranog područja i postepeno dostiže temperaturu od 45-50 stepeni (znak za stepene) i samim tim održava prijatnu temperaturu na koži čime eliminiše senzaciju bola.

    Laser takođe ne uzrokuje traumu kože sa višom koncentracijom melanina i tako ovu metodu čini jednom od najpouzdanijih i najefikasnijih opcija laserskog uklanjanja dlaka kod osoba sa tamnijom puti.Prednost ovog lasera je ta što se može koristiti u bilo koje doba godine, jer je izlaganje suncu manje štetno za kožu tretiranu diodnim laserom.

    U toku tretmana diodnim laserom sa dve talasne dužine, višestruki pulsevi ( do 10 u sekundi) podižu temperaturu dermisa do 50 stepeni, držeći toplotu duži vremenski period čime inhibira okolne biološke markere ( poput stem ćelija i enzima) za trajnu redukciju dlakavosti istovremeno održavajući prijatnu temperaturu na površini kože.

    Tretmani diodnim laserom se rade na dlačicama dužine 1-2 mm i preporučuje se dolazak na 6 nedelja.

    Tretmani IPL-SHR laserom takođe rade na principu postepenog zagrevanja do temperature koja efikasno oštećuje folikul dlake i sprečava ponovni rast bez ikakvih posledica po okolno tkivo. IPL-SHR kombinuje visoku srednju snagu sa niskom gustinom protoka i visoku frekventnost, postepeno povećavajući temperaturu folikula dlake nadodavanjem pulsacija lasera. Ovi višestruki pulsevi od 3-10 u sekundi, podižu postepeno temperaturu dermisa na nivo neophodan za sprečavanje rasta dlake. Temperatura nikada ne prelazi iznad 50 (stepeni) što omogućava bezbolnu intervenciju koja neće napraviti oštećenje kože što je najbitnije.

    Na tretmane je idealno dolaziti na 4 nedelje, sa dlačicama dužine maksimum do 2 mm.

    Za najbolje rezultate Longa Vita Aesthetica centar vam preporučuje kombinaciju oba lasera jer će zajedno dati najbolji učinak kako na jakim i tamnim tako i na tankim i svetlim dlačicama.

Prednost epilacije u Longa Vita Aesthetica centru

 

  • Trajna redukcija dlaka na svim delovima lica i tela
  • Bezbedno i efikasno tretiranje na svim tipovima kože i svim jačinama dlaka
  • Uklanjanje ružnih kvržica od uraslih dlaka
  • Postizanje svilenog i glatkog izgleda kože
  • Potpuno ugodan tretman, sa prijatnim hlađenjem bez jakih senzacija bola
  • Velika sonda pruža i veliku uštedu u vremenu trajanja tretmana

 

 

Mezo kokteli širokog spektra za lice i telo

Mezoterapija je nehirurška tehnika apliciranja različitih mezo koktela u središnji sloj kože-derm. Kokteli sadrže kombinaciju vitamina, minerala, aminokiselina, lipolitika, venotonika, preparata biljnog porekla i hijalurona. Cilj mezoterapije je da stimuliše prirodnu ćelijsku aktivnost i tako podigne tonus kože, ishrani tkivo i popuni bore.

U zavisnosti od starosne dobi, stanja i potreba kože, primenjuju se različiti mezo kokteli koji dubinski hrane kožu, daju joj elastičnost, umanjuju bore i daju svežinu i mlad izgled licu i telu.

Redovnim tretmanima koža se pročišćava, hrani i štiti od prevremenog starenja i negativnog dejstva slobodnih radikala a takodje se i stimuliše koža na produkciju vlastitog hijalurona i kolagena čime čuvamo mladost i tonus kože.

Efekat mezoterapije je momentalno vidljiv. Ovaj tretman se preporučuje i neposredno pred važne događaje –

venčanja, proslave, godišnjice i sl.

Tretman traje oko 30 minuta, najpre se nanosi anestetik krema, pa je tretman uglavnom bezbolan. Nakon tretmana retko ima znakova iritacije kože. Koža postaje jedra, baršunasta, boljeg tonusa, bore su ublažene a podočnjaci umanjeni.

AKCIJA traje do kraja NOVEBRA!

Svesni smo da imate pitanja i baš zato su konsultacije kod nas besplatne.
Kod nas je tim doktora estetske medicine i pre svega ljudi koji razumeju da i neinvazivne metode traže poverenje, sigurnost i kvalitet.

Budite slobodni da nas kontaktirate! 

Zakažite svoj termin i iskoristite sjajnu akciju koja vam olakšava da sebi priuštite izuzetne tretmane koje, verovatno odlažete!

069 11 22 359 ili na office@aesthetica.rs