Odgovaramo na Vaša pitanja – hijaluron fileri i uvećanje usana!

Popularnost primene hijaluron filera za uvećanje usana stalno je u porastu, kako u svetu tako i kod nas. Sve veći broj devojaka i žena okreće se ovoj metodi kako bi ostvarile željeni izgled usana, a mi zasigurno možemo reći da je ovo jedna od najčešćih intervencija koju sprovodimo u našem centru.

Klikom na sledeći link možete pogledati kako izgleda procedura uvećanja usana hijaluron filerima – https://www.youtube.com/watch?v=0dXKKvECCNE

  • Prednosti hijaluron filera

Hijaluronski fileri su najtraženiji za oblikovanje, konturiranje i popunjavanje usana, a mi ih preporučujemo našim klijentima iz sledećih razloga:

  • Hijaluron je prirodnog porekla to znači da je reč o prirodnoj supstanci koja se već nalazi u našem telu, a orgnizam je prepoznaje kao kompatibilnu.
  • Efekat hijaluronskih filera je vidljiv ODMAH nakon intervencije.
  • Procedura popunjavanja i oblikovanja usana hijaluronom traje kratko.
  • Tretman filerima ne spade u bolne, koristi se lokalni anestetik.
  • Usne imaju prirodan i osvežen izgled.
  • Period oporavka je kratak te se vrlo brzo nakon intervencije možete vratiti uobičajenim akrivnostima.
  • Koliko filera je dovoljno

Naš metod podrazumeva posvećen, pojedinačan pristup svakom klijentu ponaosob i sagledavanje Vaših želja, kao i profesionalan izbor mogućnosti u cilju obostranog zadovoljstva.

Misija našeg centra jeste da ostanemo verni prirodnim okvirima lepote, u skladu sa time preporučujemo da se krene sa manjom količinom hijalurona, koja se zatim može povećavati.

U Longa Vita Aesthetica centru možete zakazati konsultacije koje su potpuno BESPLATNE i tada sa doktoricom na osnovu pregleda utvrditi koja je količina optimalna za Vas.

Hijaluronom se može precizno dozirati i postepeno dodavati onoliko količine koliko Vam je potrebno. Tako nema bojazni od preteranog efekta koji je nemoguće ispraviti kao što je to bio slučaj sa silikonom.

  • Koje filere koristimo

U zavisnosti od Vaših potreba i želja, predlaže se najbolji izbor za dobijanje željenog rezultata.

Sve korekcije usana u Longa Vita Aesthetica centru, rade se isključivo proverenim i svetski priznatim hijaluron filerima “BELOTERO”, “JUVEDERM” i “STYLAGE”.

 

  • Trajanje filera

Naše klijentkinje često brinu da će rezultat izostati, ili brzo isčeznuti nakon intervencije. Odmah moramo da Vam kažemo da je to NEMOGUĆE!

Da, istina je da se hijaluron postepeno u našoj koži razlaže i nestaje, a koliko će trajati zavisi od više faktora o kojima ćemo pričati u narednim tekstovima, objasnićemo i šta možete da uradite kako bi osigurali trajnost filera.

Jedan od bitnih faktora jeste kvalitet materijala koji se koristi, kao i stručnost lica koje ga aplikuje u usne. Preporučujemo da prilikom donošenja odluke o uvećanju usana pre svega vodite računa o tome.

Uglavnom prema našim iskustvima prvo stavljanje hijaluron filera traje od 6 do 9 meseci, a svaki sledeći put se razlaže na duži vremenski period od 1 do 2 godine.

  • Koliko traje oporavak od intervencije

Period oporavka je kratak te se vrlo brzo nakon intervencije možete vratiti uobičajenim akrivnostima, uglavnom se može javiti crvenilo i otok koje se povlači za par dana, tek onda dobijate pravu sliku o novom obliku Vaših usana.

Tokom oporavka može Vam se činiti da su usne asimetrične i nepravilnog oblika ali uveravamo Vas da će kada se otok povuče usne izgledati potpuno prirodno. Obavezno zakazujemo i kontrolni pregled 7 do 10 dana od intervencije radi masaže usana i praćenja procesa oporavka kao i eventualne korekcije.

  • Kako proceniti punoću usne

Punoću usana procenjuje doktorka na zakazanoj BESPLATNOJ konsultaciji ili pregledu pred samu inervenciju. Pri proceni punoće usana morate da uzmete u obzir i da se volumen usana sa godinama smanjuje, od prirodnog volumena usana zavise i rezultati koje ćete dobiti nakon intervencije.

DA BI SE POSTIGAO OPTIMALNI REZULTAT U OBZIR TREBA UZETI PROPORCIJE LICA I SVE FINE KARAKTERISTIKE POVRŠINSKE ANATOMIJE USANA I DONJEG DELA LICA
KOREKCIJA USANA – 0.6ml FILERA
KOREKCIJA USANA – 0.6ml FILERA
HIJALURON FILERIMA MOŽEMO POVEĆATI VOLUMEN USANA, KONTURISATI USNE I KORIGOVATI ASIMETRIJE

Drage naše dame ukoliko želite da povećate volumen i punoću usana, želite da promenite oblik usana ili ispravite odredjene asimetričnosti da bi ste dobili savrseni oblik, Longa Vita Aesthetica je tu da Vam izadje u susret na Vama je samo da nam se javite na 069/1122359 ili office@aesthetica.rs i zakažete Vaš termin.

Brzo i lako do BESPREKORNIH usana.