OKTOBARSKO PODMLAĐIVANJE

DA, SVIMA NAMA NEDOSTAJE MLAĐA VERZIJA SEBE I ZAŠTO SE TOME NE BI PONOVO RADOVALI?

Da li ste poželeli da sebi date najbolju negu i vratite onaj sjaj licu koji znači odmoran, zdrav, mlađi izgled? Da ne lutate na nekoliko mesta, a i nešto sam san i nije dovoljan da odraz u ogledalu bude kao pre 5-10 godina(!?) 
Da ne menjate svoj identitet, već budete to Vi, samo ona najbolja verzija sebe?!

Zato je ovaj mesec posvećen baš vama, koje zaslužujete najdivniju negu i izgled koji jeste tu, ali dinamika života, stres, izazovi, manjak vremena…podmuklo to zatalaškaju.

AKCIJE ZA OKTOBAR SU JEDNA „BONBONA“ KOJA ĆE SIGURNO U NAJMANJU RUKU RAZVUĆI ZADOVOLJAN OSMEH!

Krenimo redom! 

PAKET 1.

HIJALURON za povećanje usana?

Hijaluronski fileri su najtraženiji za povećanje, oblikovanje, konturiranje i popunjavanje usana, kao i dodavanje volumena iz više razloga:
  • hijaluron je prirodnog porekla,
  • efekat hijaluronskih filera je vidljiv ODMAH,
  • procedura popunjavanja i oblikovanja usana hijaluronom kratko traje,
  • rezultat je odličan,
  • usne imaju prirodan izgled,
  • kratak period oporavka, pacijent se brzo vraća svakodnevnim aktivnostima nakon procedure.

Kako deluju hijaluronski fileri na JAGODICE?

Fileri su gelovi glatke konzistencije koji se sastoje od prirodne hijaluronske kiseline, normalnog sastojka kože, koja joj daje volumen i hidrira je. Nakon aplikacije hijaluronske kiseline ispod kože, vaša koža će povratiti volumen, a bore će nestati na potpuno prirodan način.

Kako se izvodi procedura?

Nakon aplikovanja lokalne anestezije u vidu kreme na tretirano područje, dermalni fileri se injektuju u kožu potpuno bezbolno i komforno po pacijenta. Najbolje kod ove procedure je to što se efekat vidi odmah, a nema nikakvog perioda opravka – istog dana kada uradite intervenciju, vraćate se svojim uobičajnim aktivnostima.

 

Kako deluje botoks?

Kada botoks u malim dozama ubrizgava edukovani lekar u specifične mišiće, sprečava se njihova preterana kontrakcija, čime se onemogućava nastajanje bora tamo gde su obično najizraženije, a uz to se ublažavaju već postojeće. Najčešće se primenjuje kod pacijenata između 30 i 70 godina starosti.

PAKET 2.

Pružite svojoj koži ono što joj je potrebno u narednim hladnijim  danima.
Tretman Biorevitalizacije lica, obezbeđuje koži visoku hidratantnost, povećava elastičnost, ujednačava ten, čineći je lepšom, sjajnijom i
zaštićenom od preteranog isušivanja u hladnijim danima.
PRP tretman koji se radi u kombinaciji sa hijaluronom, predstavlja biostimulaciju kože Vašom krvnom plazmom na samoregeneraciju, stimuliše se koža na proizvodnju sopstvenog hijalurona i kolagena.

PAKET 3.

 

 

Šta je mezoterapija podočnjaka?

Mezoterapija podočnjaka predstavlja najsavremenije, veoma uspešno rešenje. Zahvaljujući specijalno pripremljenim koktelima, namenjenim isključivo za regiju ispod oka, mezoterapija pospešuje cirkulaciju, jača krvne sudove i ubrzava limfnu drenažu, čime se tečnost nakupljena ispod oka adekvatno drenira, a kesice ispod oka resorbuju.

Nakon pregleda lekara, regija podočnjaka se očisti i na nju se nanese anestetik krem, da bi se tretman učinio bezbolnim. Kada anestezija deluje, mikro iglicama se, na prethodno definisane tačke, aplikuje mezokoktel. Na mestima aplikacije ostaju sitne papule veličine čiodine glave, koje se posle nekoliko sati povlače. Tretman traje oko 30 minuta.

PAKET 4.

 

 

Tamni kolutovi oko očiju rešavaju se blagim hemijskim pilinzima. Pilinzi koji se koriste u sklopu tretmana ublažavaju znakove starenja i tamne kolutove oko očiju, tretmani se rade na 5-7 dana i potrebno je oko 5 tretmana za uspešne rezultate. 

Uz uplaćen paket dobija se i specijalna kremica koju treba mazati kod kuće između tretmana za obnovu kože i povećenje efikasnosti tretmana.

 

AKCIJA traje do kraja oktobra!

Svesni smo da imate pitanja i baš zato su konsultacije kod nas besplatne.
Kod nas je tim doktora estetske medicine i pre svega ljudi koji razumeju da i neinvazivne metode traže poverenje, sigurnost i kvalitet.

Budite slobodni da nas kontaktirate! 

Zakažite svoj termin i iskoristite sjajnu akciju koja vam olakšava da sebi priuštite izuzetne tretmane koje, verovatno odlažete!

069 11 22 359 ili na office@aesthetica.rs