Profhilo je jedinstveni preparat na tržištu koji sadrži najveću koncentraciju hijaluronske kiseline (64mg/2ml).

 Hijaluronska kiselina je glavni  sastavni element kože i ima ulogu u zarastanju rana, međućelijskoj komunikaciji i hidrataciji, jer vezuje vodu poput sunđera. Profhilo sadrži čistu hijaluronsku kiselinu, bez dodataka drugih supstanci, što sam preparat čini apsolutno bezbednim za primenu.

 

Profhilo se dobija primenom inovativne NAHYCO tehnologije, patentirane od strane IBSA-e, kojom se postiže njegova stabilnost i efikasnost. Sadrži hibridni kompleks hijaluronske kiseline niske (80-100 kDa) i visoke (1100-1400 kDa) molekularne težine.

 

Deluje na adipocite, fibroblaste i keratinocite, tako što HA niske molekularne težine utiče na hidrataciju i stimuliše proizvodnju kolagena i elastina u koži, dok HA visoke molekularne težine daje potporu koži. Ima jako nizak inflamatorni odgovor, niske je viskoznosti, ne sadrži BDDE i lako se širi kroz tkivo.

Koje regije se tretiraju Profhilo-m?

Najčešće se preparatom tretiraju lice, vrat, dekolte, nadlaktice, kolena, stomak i dorzalna strana šake. Injektuje se u prethodno obeležene BAP (Bio Aesthetic Points) tačke.

Kako deluje Profhilo?

Profhilo je preparat za bioremodelovanje lica. Stimuliše kolagen i povećava hidrataciju dubljih slojeva kože, dajući koži prirodni sjaj i izraženu revitalizaciju. Poboljšava kvalitet tkiva i obnavlja ga. U tom pogledu, Profhilo nije samo skin booster, već i zateže kožu i daje volumizirajući efekat licu, naročito u donje 2/3 lica.

1. Stimuliše se proizvodnja elastina
2. Stimuliše se produkcija 4 vrsta kolagena
3. Regeneriše se masni sloj kože Vašeg lica

Pacijent ovim tretmanom dobija intenzivno hidriranu i sjajnu kožu lica, sa jačim tonusom, poboljšanog kvaliteta i teksture.


Kako izgleda tretman?

Na početku sledi razgovor sa Vašim lekarom o tome šta želite da postignete tretmanom. Nakon toga se lice dezinfikuje i odrede se BAP tačke za injektovanje Profhilo-a. Preparat se injektuje tankim iglama, koje ne zahtevaju anesteziju, ali se ista može obezbediti na zahtev pacijenta. Sam tretman traje 15-ak minuta. Pun efekat se postiže od dva tretmana, od inicijalnog i sledećeg tretmana nakon mesec dana. Nakon tretmana na licu ostaju papule, koje se povuku nakon 12-15 sati.

Tretman na licu podrazumeva određivanje 5 tačaka sa jedne, kao i sa druge strane lica (protruzija zigomatične kosti, deo ispred uva, deo iznad ugla donje vilice, brada i koren nazolabijalne brazde), dok se na vratu preparat aplikuje u 10 tačaka (4 po sredini vrata, od donje vilice do grudne kosti i po 3 duž prednje ivice sternokleidomastoidnog mišića).


Posle tretmana se vraćate Vašim aktivnostima. Tokom sledećih 24 sata nije preporučljivo šminkanje lica, intenzivni fizički trening niti posećavanje saune.

Za vas piše i izvodi tretman doktor estetske medicine Miloš Marković

 

Kod nas su konsultacije besplatne, samim tim bićete još upućeniji u svaki detalj ove procedure i mirnije doneti odluku da li je ovaj tretman za vas.

 

Radno vreme:
Pon – Pet 09.00h – 20.00h
Subota na zakazivanje. Nedeljom ne radimo.

ulica: Cara Dušana 1, 18000 Niš

telefon: +381 69 11 22 359

e-mail: office@aesthetica.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *