MIKRODERMOABRAZIJA:

zdravlje kože – individualnije nego ikada ranije

 

„True care- apsolutna bliskost sa kožom.
True care- tehnologija i dermokozmetika koji daju efikasne, vidljive rezultate.
True care- ima individualno rešenje za optimalne rezultate za svaku potrebu kože.
True care- Vašu kožu neguje Reviderm stručnjak.
True care- partnerstvo stručnjaka i klijenta sa istim ciljem u nezi kože.
True care- naša odgovornost je da se vi dobro osećate u svojoj koži.“

…je osnova REVIDERM nemačkog brenda koji je dostupan u Srbiji, a sada i u Nišu kod nas
Uz prestižne, izuzetne tretmane kojima prethodi i FOCUSKIN pregled – dobijate najbolju moguću negu koju nastavljate kod kuće. 

FOCUSKIN-DIGITALNA ANALIZA KOŽE

 

Za neke je koža samo granični organ našeg tela, za druge je ogledalo duše. U svakom slučaju, koža nas čini istinski vidljivima i daje izraz našoj individualnosti. Dovoljan razlog da se detaljnije pogleda ovaj funkcionalno svestran organ i da se razume njegova struktura.

 

Iz „majčinog tla” nastaju rožnate ćelije koje su u početku još metabolički aktivne, ali se na svom putu ka površini sve više keratinišu, da bi konačno formirale „krov” našeg tela kao keratinske ljuspice.Mrtve kožne ljuspice epidermisa drže zajedno neka vrsta masnog cementa (napravljenog od lipida rožnatog sloja). Ovu cementnu supstancu formiraju još žive rožnate ćelije.

 

Stoga možemo reći da što je više metabolički aktivnih ćelija u epidermisu, to je bolje za njegovu funkciju prirodne zaštitne barijere. Što je više mrtvog rožnatog materijala, epidermis se manje može pobrinuti za sebe – a vidljiva struktura kože je neprivlačnija, grublja, siva i starija.

Da li je koža sa finim porama i dobro hidratizovana, da li krvne žile „svetlucaju“ ili ne, da li prirodni sjaj dočarava mladost lica i ujednačenu boju – o tome odlučuje kvalitet epiderme.

 

Epidermalno „matično tlo“ (bazalna membrana) je povezano sa dermisom preko čunjeva. Što su epidermis i dermis čvršće povezani, to bolje. U dermisu se nalaze fini krvni sudovi, koren kose sa lojnim žlezdama, znojne žlezde, nervi i vezivno tkivo. To je jastuk na kome leži epidermis. Što je dermis ili vezivno tkivo bolje strukturirano, to je naša koža zategnutija i čvršća.

Prirodni proces starenja, ali i spoljni faktori kao što su UV svetlost, zagađivači (npr. nikotin) ili određeni lekovi, dovode do raspada vezivnog jastuka. Posledice su jasno vidljive na površini: duboke bore, gubitak konture i ukupan umorni izgled.

 

ŠTA JE MIKRODERMOABRAZIJA

i kako ona može poboljšati vašu kožu?

REVIDERM
MIKRODERMOABRAZIJA LONGA VITA NIŠ

 

Svaka žena želi zdravu i negovanu kožu. Ukoliko vam geni nisu naklonjeni i imate zahtevniju kožu, pomoć stručnjaka vam je neophodna. Zahvaljujući inovacijama na području estetike lica, uz pomoć vrhunskih tretmana, a potom i preparata- vaša će koža ubrzo zablistati!

 

 

Mikrodermoabrazija?

REVIDERM
MIKRODERMOABRAZIJA LONGA VITA NIŠ

 

Mikrodermoabrazija, jedan od najčešće izvođenih tretmana u svetu, nešto je za šta su mnogi čuli, ali ne znaju o čemu je tačno reč. Tretmani mikrodermoabrazije će savršeno osvežiti i regenerisati svaki tip kože, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije i koži vratiti zdrav i negovan izgled.

Nakon ciljanog uklanjanja mrtvih ćelija sa posebnim uređajem Reviderm Skin Peeler, stimuliše se snažan rast novih, zdravih ćelija u bazalnom sloju kože. Nove ćelije zatim migriraju u gornje slojeve, postupno obnavljajući nastala mikrooštećenja na tkivu. Rezultat je čista i sjajna koža, bez crvenila i iritacija.

 

 

Kako mikrodermoabrazija funkcioniše?

REVIDERM
SKIN PEELER – LONGA VITA NIŠ

 

Nežna, bezbolna metoda, bez rizika od alergije i ožiljaka, metoda kojom možemo individualno regulisati do kog stepena i koliko snažno želimo pristupiti tretmanu. Pomoću toka kristala aluminijevog oksida, Reviderm Skin Peeler nežno i bezbolno na kontrolisan način odstranjuje gornji sloj kože.

Nakon ovog ciljanog uklanjanja mrtvih ćelija, značajno se stimuliše rast novih zdravih ćelija kojima je potrebno osigurati nakon samog tretmana i određene aktivne sastojke kako bismo održavali rezultate postignute tretmanom. Izbor odgovarajućih aktivnih sastojaka, u Reviderm sistemu, prepustićete svom specijalisti koji će vas ciljanim izborom kućne nege postepeno i sigurno voditi do zdrave i negovane kože tako da će vam ona napokon moći osigurati svoju osnovnu funkciju, a to je- štititi vas!

MIKRODERMOABRAZIJA LONGA VITA NIŠ

 

MIKRODERMOABRAZIJA LONGA VITA NIŠ

 

ŠTA JE, KO JE I ZAŠTO ONDA REVIDERM?

Fascinirani kompleksnošću kože, tim u REVIDERM-u kombinuje inovacije u istraživanju aktivnih sastojaka sa nalazima savremene dermatologije još od 1986. Fenomen zarastanja rana i njegova sličnost sa prirodnim procesima regeneracije kože inspirisao ih je da pronađu nove načine – sa uspehom.

Sa višestruko nagrađivanim i inteligentno osmišljenim asortimanom aparatne i preparativne kozmetike, fokusiraju se na „kvalitet proizveden u Nemačkoj“. Razvoj i proizvodnja svih  proizvoda uvek se odvija u saradnji sa naučnicima i istraživačima.

 

Višegodišnje iskustvo i strast prema koži i kozmetičkom zanatu učinili su REVIDERM liderom na međunarodnom tržištu u oblasti mikrodermoabrazije. Danas više od 10.000 vodećih dermo-kozmetologa i medicinskih stručnjaka širom sveta koristi REVIDERM da oslobodi prirodno zdravlje, moć i lepotu (skoro) svake kože, donoseći blistavost unutrašnjosti njenog nosioca.

 

FILOZOFIJA REVIDERMA

REVIDERM
REVIDERM – LONGA VITA NIŠ

Dermokozmetika: savremena nega kože prati lično savetovanje –  Sva koža je jedinstvena.

Zato se REVIDERM fokusira na holistički koncept nege kože:

Detaljna dijagnoza: Sa našom kompjuterskom analizom kože, saznajemo tačno koja je nega najbolja za vas.

Individualni saveti: Dermatolozi su dodatno obučeni u REVIDERM AKADEMIJI i prenose  dugogodišnje iskustvo i kozmetičko znanje u AESTHETICA LONGA VITA CENTRU.

Ciljani tretman: Svaka aplikacija je precizno prilagođena stanju i potrebama vaše kože. Na ovaj način postižete najbolje moguće rezultate sa reviderm dermokozmetičkim proizvodima i konceptima nege.

 

Posvećeni zdravlju i lepoti vaše kože: Saznajte više o istoriji kompanije REVIDERM!

 

U poliklinici Aesthethica Longa Vita uz izuzetne tretmane za čišćenje, hidrataciju, podmlađivanje kože, možete sada kupiti i izuzetne proizvode za kućnu negu!
Naročito nakon dubinske digitalne analize na FOKUSKIN aparatu. Precizniji predlog kozmetike ne postoji.

Paletu proizvoda možete pogledati ovde, a kod nas ih kroz tretmani probati, a onda i kupiti.

 

Budite sigurni da na taj način ulažete svesno u mladolikost kože i odlažete bilo koje invazivnije tretmane (ukoliko to želite). 

 

O REVIDERMU se ne priča samo u par reči – o Revidermu se razgovara i razmenjuju utisci. Jer se mnogima uvukao pod kožu. Bukvalno i metaforično. 🙂

Aesthetica LV jedva čeka vaše utiske! 

 

Radno vreme:
Pon – Pet 09.00h – 20.00h

Subota na zakazivanje!
Subota na zakazivanje. Nedeljom ne radimo.

ulica: Cara Dušana 1, 18000 Niš

telefon: +381 69 11 22 359

e-mail: office@aesthetica.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *