Vaš problem je preterana maljavost / urastanje dlačica?

Lepa, zdrava i gusta kosa je ono što podjednako žele i žene i muškarci. Problem nastaje kada ona počne da se proređuje, kada kvalitet dlake opada i kada se jave problemi poput preteranog mašćenja, isušivanja ali i opadanja koje može biti sezonsko, genetsko ali i stresno.

Kvalitet kose zavisi kako od genetike, tako i od nege i načina života. Nepravilna i nezdrava ishrana, nedovoljna hidratacija, stres i sve njegove posledice, previše tretiranja kose hemijskim sredstvima (farba, lak, gel, blanš…), preterano isušivanje fenom, solarijumom,suncem i sl. Ostavljaju trajne posledice po zdravlje i izgled vlasišta i kose.

U zavsnosti od uzroka problema, pristupamo mu na dva načina: traženjem uzroka – preko Bicom pregleda ili lečenjem posledice preko antiage metoda koje će podstaknuti rast i aktivaciju folikula.

Epilacija

Ukoliko imate problem sa neželjenom ili povećanom maljavošću, problem uraslih dlačica ili česte upalne procese u folikulu dlake, a niste sigurni kako i gde na najbezbedniji način da rešite problem, mi vam nudi rešenje!

Ne gubite vreme, budite samouvereni i zadovoljni svojim izgledom od glave do pete!

Zakažite termin za besplatne konsultacije danas!

ili nas pozovite

Pon – Pet, 0900 – 2000